Designer akciót hozott a hóesés!

Frissítve: 2009. dec. 16., 13:00 | Megtekintve: 2949

Felpörgetjük a karacsonyi vásárlást! Egy hihetetlen, minden termékre érvényes akció vár rád a neves designer márkák egyik legfőbb lelőhelyén!


A Designer Outletben hatalmas ünnepi akció vár, minden termékre -40% kedvezményt kapsz, plusz törzsvásárlóként további akciókban is részt veszel!

40% kedvezmény mindenre!

A hóeséssel együtt eljött a designer ruhák szezonja is. Ha most vásárolsz a Designer Outlet üzletében, 40%-kal olcsóbban kaphatod meg a híres márkák egyedülálló darabjait.

Ráadásul megéri újra és újra visszatérni a Designer Outlet-be, és nem csak a mindig frissülő, csodálatos darabokat tartogató kínálat változásai miatt. Ha regisztrálsz törzsvásárlónak az üzletben, 10% kedvezményben részesülsz!

Vásárolj be még karácsony előtt, kihasználva az akciókat – frissítsd fel saját szekrényedet vagy szerezz be néhány szép dolgot szeretteidnek a fa alá. Biztosan lenne helye például néhány Victoria’s Secret bugyinak, amik már 400 Ft-tól kaphatóak.

Hogy még nagyobb kedvet kapj, példának itt van két bugyi a kínálatból:

Nézz be még karácsony előtt a a Designer Outlet Lövőház utcai üzletébe!Kapcsolódó üzletek: Designer Outlet - Budapest, II. kerület


Ajánljuk még

Őszi vásár és karácsonyi készülődés a Designer Outlet-ben

A stílusnál nincs jobb ajándék!

Karácsonyi ajándékok az Ittierre-től

Szeretsz ajándékot kapni?