Ittierre Gazdaságpolitika a 2010-es divatévben

Frissítve: 2010. máj. 2., 05:00 | Megtekintve: 2120

A legfrissebb kollekciónak sikerült 2/3-os többséget szereznie az Ittierre Designer Outlet üzletében! Ismerd meg a tavaszi-nyári szezon kiválasztott darabjait.


A trend hangja egyöntetűen megválasztotta a 2010-es tavasz/nyár vezető modelljeit. Bár a döntés nehéz volt a rengeteg jó holmi között, a legtöbben mégis az Ittierre új kollekciója mellett teszik le voksukat.

Mostantól új szezon köszönt ránk a divatban, amit a legfrissebb tavaszi-nyári darabok uralnak. Ragadd meg az alkalmat, növeld a GDP-t úgy, hogy az Ittierre-ben szerzed be legújabb ruháidat és kiegészítőidet.

Jelmondatuk: Csak a divat!

Az idei divatkampány programjának részeként az Ittierre továbbra is biztosítja a megszokott, kedvező árfekvést, a készlet heti frissülését, és a hatalmas választékot minden stílusban. Lehet extravagáns vagy konzervatív, ruha vagy kiegészítő, az Ittierre garantáltan változatos, trendi és naprakész marad.

Lehet Más a Vásárlás: Ha nem személyesen járulsz a polcok elé, látogasd meg az Ittierre profi webáruházát. Az élmény és a választék szinte ugyanaz.

Itt az idő beszerezni a nyári ruhatár fő darabjait is, hiszen a napsütés kezd állandósulni, szóval következő bevásárló körutadon mindenképp ejtsd útba az Ittierre Designer Outlet Alkotás úti üzletét!



Kapcsolódó üzletek: Ittierre Designer Outlet - Budapest, XII. kerület, Ittierre Designer Outlet Webáruház


Ajánljuk még

"Ha tetszik, az árban megegyezünk!"

A stílusnál nincs jobb ajándék!

Ahonnan LL Junior és más sztárok öltöznek

Udvaribolond árért királyi designer öltözet!

Lépj be a designer mennyországba!

Te elhiszed ezt az akciót?

Kiegészítő dömpinggel vár az Ittierre!

Vesd magad a nyárba designer cuccokban!

Akció! Megfizethető, egyedi designer ruhák


Kommentek

Doresz – 2010. máj. 2., 09:55

ez nagyon poén:)))))