Zséda az F&F ruháit viseli turnéján

Frissítve: 2008. nov. 26., 17:09 | Megtekintve: 9137

Biztos forrásból megtudtuk, hogy az elbűvölő énekesnő, Zsédenyi Adrienn 2008-as új lemezének bemutató turnéján az F&F csodálatos alkalmi ruháit viseli.


Mint arról korábban már beszámoltunk itt a Vanity.hu divatblogjában, az F&F ruhamárka 2008 novemberétől egy magyar híresség hivatalos öltöztető partnereként mutatkozik be. Zséda már a turné első állomásán is az F&F elegáns alkalmi kollekciójának darabjait viselte, ezekről láthattok most néhány exkluzív fotót!

A bájos és tehetséges énekesnő által viselt gyönyörű ruhák, kifinomult estélyik és elegáns kiegészítők elárulják, hogy Zséda remek stílus- és divatérzékkel válogatja össze ruhatárát, melyben mostantól hivatalos öltöztető partnereként az F&F lesz a segítségére. A szexi énekesnő új, Rogue címmel megjelent lemezének 5 állomásos turnéja alatt végig az F&F legszebb ruhakölteményeit viselve lép színpadra.

Az F&F nevű angol ruhamárka a legújabb trendeknek megfelelő, elegáns ruhákat, alkalmi összeállításokat kínál, de a többi designer márkánál elérhetőbb áron. A Zséda által viselt ruhák és az F&F kollekció többi darabja kizárólag a Tesco hipermarketekben kapható. Ha te is szeretnél minél varázslatosabb külsővel megjelenni – például a közelgő ünnepek alkalmával – mindenképpen válassz egy hozzád illő darabot a 2008-as őszi-téli kollekcióból.Kapcsolódó márkák: F&F


Ajánljuk még

Időutazás és sztárvendégek az F&F divatshowján

F&F – Velence hangulata Prágában

F&F és Cherokee akciós kupon

A legkisebb is számít: F&F bemutató

Mesébe illő karácsonyi F&F reklámfilm

Karácsonyi jótékonysági akció sztárokkal

Az F&F idén elhozza nekünk Párizst

Máris történelmet írt az F&F idei őszi kollekciója

Programajánló: Designers Lounge kiállítás és vásár


Kommentek