Máris történelmet írt az F&F idei őszi kollekciója

Frissítve: 2013. máj. 26., 18:24 | Megtekintve: 73573

Mérföldkőnek számító bemutatóra került sor a Somerset House-ban, mely a Londoni Divathét otthona is. Az F&F életében ez volt az első alkalom, hogy 600 vendég, köztük az angol és nemzetközi sajtó meghatározó képviselői nézték első kézből az új kollekciót.


A kifutón feltűnt két világhírű modell: Jon K, az F&F 2013-as tavaszi/nyári kampányának arca, akit számtalan Tom Ford kampányból és Ford első filmjéből, az “A Single Man”-ből ismerhetünk. A másik sztármodell Ruby Aldridge, aki az amerikai Vogue és a Harpers Bazaar címlapján is szerepelt már.


Olyan hírességek tették tiszteletüket a bemutatón, mint a Downton Abbey sorozat sztárja, Laura Carmichael; Heidi Range a Sugababes-ből, Alexandra Burke; Freema Agyeman, akit a Dr. Who sorozatból ismerhetünk; Jade Parfitt, Jasmine Guinness és Jodie Kidd modellek, valamint az MTV műsorvezető Lilah Parsons és Jessica Lowndes színésznő és barátja Tom Evans rugbyjátékos.

A 15 perces divatbemutatót Luis Rodriguez, az F&F New York-ban élő stylistja álmodta meg, a lenyűgöző hajakat pedig a Bottega Venetta AW13 inspirálta és a Aaron Carlo vezette londoni fodrászcsapat készítette.Kapcsolódó márkák: F&F


Ajánljuk még