Karácsonyi jótékonysági akció sztárokkal

Frissítve: 2008. dec. 5., 19:00 | Megtekintve: 1961

A Cherokee - F&F idén sztárokkal visz örömet a nehéz körülmények között élő gyermekeknek.


A CherokeeF&F jótékonysági akció keretében ruhaneműt adományoz a rászorulóknak Ördög Nóra (RTL Klub), Szekeres Nóra (TV2) és Váczi Gergő (TV2).

Az első adományozó Váczi Gergő, aki a Család Nélkül Alapítványon keresztül ad többek közt pulóvereket, télikabátokat, csizmákat azoknak a gyermekeknek, akik család nélkül kénytelenek felnőni.

„Ha nem is család nélkül, de csonka családban nőttem fel." – mondta el Gergő. „Az F&F divatbemutató műsorvezetőjeként volt szerencsém megtapasztalni a fenti angol márka jó minőségét, így külön öröm számomra, hogy a cég jóvoltából ezekkel a praktikus, kényelmes ruhákkal egy kicsit én is segíthetek. A nagyobb gyerekek ezt kapják tőlem, míg a kisebbeket a Cherokee márka lazább, sportosabb darabjaival ajándékozom meg."

„Nagyon fontos, hogy az ember ne csak Karácsonykor érezze azt, hogy szükség van arra, hogy segítsen, ahol tud. […] Ezért is nagyon örültem az F&F megkeresésének, akikkel már volt alkalmam egy divatbemutató kapcsán együttműködni” – áradozott az angol márkáról Ördög Nóra, az RTL Klub műsorvezető-szerkesztője.

„Örülök a Cherokee cégtől érkezett felkérésnek, és boldogan adom át az ajándékokat, mert tudom, hogy így jó minőségű ruhákhoz jutnak ezek a gyerekek” – nyilatkozta Szekeres Nóra, a jótékonysági akció harmadik adományozója.Kapcsolódó márkák: Cherokee, F&F


Ajánljuk még

F&F és Cherokee akciós kupon

Mesébe illő karácsonyi F&F reklámfilm

Zséda az F&F ruháit viseli turnéján

Skótkocka nélkül mit sem ér a magassarkú!