Megérkezett a Puma Trinomic Bluebird legújabb modellje!

Frissítve: 2014. ápr. 30., 15:58 | Megtekintve: 157374

A PUMA összerakta, amije van, így két ikonikus darabja, a Trinomic és a Bluebird most egy egyedi kiadásban jelenik meg együtt! Nem véletlen, hogy pont ez a két modell talált egymásra, hiszen idén újra hódít a '90-es évek divatja!


A sokatmondó retro életérzés új képviselője a limitált kiadásban elérhető PUMA Trinomic XT2 Plus Bluebird cipő, amely ráadásul autentikus csomagolásban, a Trinomic jól ismert zöld dobozában jelenik meg újra.


A PUMA még 1990-ben dobta piacra Tinomic márkájú futócipőjét, ami akkoribanzseniális újításokkal büszkélkedhetett. Nemcsak a kialakításában, vagy az extra vagány színkombinációjával, hanem az elsőként bevezetett hexagon technológiájával is egyedülinek számított a piacon. 1991-ben aztán végképp letarolt mindenkit a porondról, amikor megjelent tovább fejlesztett változata, az XT1.

Tavaly ősztől már Magyarországon is elérhetővé vált tökéletesített verziója, az XT2. A legfontosabb alapvetés az volt, hogy hű maradjon elődjéhez, vagyis a formán és funkcióján nem történt változtatás. De most jön a svédcsavar! A megszokottal ellentétben nemcsak a standard színeket használták a kialakításnál, hanem egyesítették másik nagy kedvencük, a Bluebird színvilágával, ami így már egy teljesen új külsővel állhat a nagyközönség elé.

A cipő már jól ismert tulajdonságai mit sem változtak: stabil párnázás, rugalmasság, biztos tartás. Mindössze annyi történt, hogy a sarok részt még jobban megerősítették a fejlesztésnél, és lekerült két panel, hogy a hexagon mintázat még jobban érvényesülhessen. A színvilág, a Bluebird eredeti kékje még jobban kiemeli viselőjét a tömegből, amit narancssárga díszítéssel kombináltak és tettek még látványosabbá.

Clark Darrall, a PUMA Magyarország junior marketing menedzsere elmondta: "Ez a Trinomic XT2 Plus modell nem úttörő a hazai piacon, de, és ez a márka népszerűségét igazolja, újabb evolúciós lépcsőfok a PUMA történelmében! A Bluebird arra hivatott, hogy megismételje elődje sikerét, sőt, túlszárnyalja azt! Minden jel arra mutat, hogy képes lesz rá, hiszen ezt az egyedi technológiát majd' 25 éve fejlesztettük ki, sikere pedig azóta is töretlen.

A Bluebird kismadár áprilisban földre szállt hazánkban is, színvilága, dizájnja magáért beszél.”

A Trinomic Bluebird XT2 Plus modellt keresd kizárólag a BP Shop üzleteiben.



Kapcsolódó márkák: Puma


Ajánljuk még

Green Box Pack, a Puma őszi újdonsága