Megérkezett Magyarországra a Herschel Supply Company!

Frissítve: 2016. aug. 1., 21:21 | Megtekintve: 205978

Megérkezett Magyarországra a Herschel Supply Company, a világ egyik legnépszerűbb hátizsák-, táska és kiegészítő márkája.


A történet az 1900-as évek elején kezdődött, amikor Peter Alexander Cormack hordókészítő és felesége, Annie a skóciai Wick-ből elindultak Kanadába. Hosszú utazás után a Herschel nevű kisvárosban telepedtek le, ahol ma mindössze 30-an élnek.

A Herschel Supply Company-t 2009-ben alapító kanadai testvérpár, Lyndon és Jamie Cormack arről a városról nevezte el márkájukat, ahol a családjuk 3 generációja felnőtt és ahol ők is töltötték a nyarakat gyerekkorukban. Céljuk a kezdetektől az volt, hogy a megalkossák a mindennapi utazásainkat megkönnyítő tökéletes táskákat és kiegészítőket. A termékek időtlen dizájnját a minket körülvevő világ inspirálja, így minden egyes modell egyszerre sugall nosztalgiát és modern funkcionalitást, odafigyelve a legapróbb részletekre is.

A brand kínálatában a hátizsákok mellett táskák, bőröndök, pénztárcák, technikai tokok és sapkák is megtalálhatóak megannyi stílusos és praktikus kiegészítő mellett. A Herschel Supply Co a dizájn mellett a innovációk terén is élenjáró, olyan újításokat létrehozva, mint az önbegyógyító Sealtech anyag, vagy a legújabb ApexKnit TM technológia.

Az elmúlt évek során a Herschel Supply Co számos más márkával is együttműködött, mint a Stüssy, a New Balace, a Liberty vagy az Apple, izgalmasnál izgalmasabb kollaborációkban. A cég központja ma is Vancouverben van, de a Herschel Supply Co termékei mára már több mint 70 országban, közel 7000 üzletben elérhetőek, köztük olyan legendás helyeken is, mint a párizsi Galleries Lafayette, a londoni Harrods vagy a new york-i Barneys.

A Herschel Supply Co a 2016-os őszi szezonban is folytatja szezonok óta tartó együttműködéseit, most a Coca-Colával és a Disney-vel.

Magyarországon 2016 júliusától 5 forgalmazónál megtalálhatóak a márka termékei:

PIG Shoes

The Mayfair Selection

Poster Store

WonderLab

Mountex

iStyle üzletek



Ajánljuk még

Új üzletek nyíltak az Allee-ban!

Itt a Twilight: Eclipse ruha és smink kollekció!

Pro Wear új kollekció és heti akciók

Megérkezett a Puma Trinomic Bluebird legújabb modellje!

Forródróton: Teljes arculatváltás és új koncepció a Pimkienél!

Új névvel, megszokott egyediséggel készülnek

Az idei Harley-Davidson motoros kollekció

Itt a tavasz legjobb része, az új Nü by staff kollekció

David Beckham fürdőnadrágjai a H&M-ben debütálnak