Mango termékajánló blog

5 tavaszi kabát

Frissítve: 2011. febr. 11., 08:50 | Megtekintve: 16729

Már-már el is pakolhatjuk a téli kabátokat, napközben nyugodtan felkaphatjuk a kora tavaszi időjárásra kitalált kabátkákat. Kicsit körbenéztünk a boltokban, hogy hol, mit szerezhetünk be az idei szezonra.

Nem sokat változott a trend a tavalyihoz képest a fazonok és a színek tekintetében. A szokásos, klasszikus megoldások megmaradtak, a fekete, barna, bézs és fehér színek még mindig többségben vannak.

Először a Zarában futottunk bele a tavaszi kabátkollekcióba, a dupla soros megoldás még mindig hódít, emellett pedig a bézs szín szintén terítéken van most is.

Az Orsay tavaszi darabjai nőiesek, jók az anyagok és szépek a színek.
Nekünk ez volt a kedvencünk:

Ezek után a Mangot vettük célba. Úgy látszik a ballon nem megy ki a divatból most sem. Ezeket a kabátokat még Colombo is megirigyelné, már csak a szivarka hiányzik.

Olvass tovább »Maxiruha nélkül nincs nyár!

Frissítve: 2009. ápr. 28., 17:08 | Megtekintve: 11919

Megmutatjuk a Mango aktuális kollekciójának trendi maxiruháit. Itt minden ízléshez és alkalomra találsz egy jó darabot!

A Mango aktuális tavaszi-nyári kollekciójában rengeteg hosszú nyári darab közül válogathatunk. Strandra, buliba, fesztiválra, visszafogottabb öltözéket kívánó eseményre, városnéző sétához vagy a mindennapokra is jól jön egy-egy trendi maxiruha. Aszimmetrikus, pánt nélküli, csíkos, virágmintás, színes, egyszerű, átlátszó, réteges anyagú, extravagáns, romantikus – amit a Mango üzletekben nem találsz meg, az valószínűleg nem is létezik. Kellemes próbálgatást – maxiruhát fel!

Nézd meg a Mango kollekciót a divatkatalógusban vagy keresd ki a hozzád legközelebb eső Mango boltot az üzletlistából.