Britney Spears, mint divattervező

Frissítve: 2008. ápr. 7., 16:56 | Megtekintve: 6247

Az öltözködésük miatt sokat kritizált sztárok előbb-utóbb saját ruhakollekciót terveznek, és most a hányatott karrierű Britney is elszánta magát erre a lépésre.


Úgy tűnik, Britney Spears is beáll a sorba és az aktuális hírességek többségéhez hasonlóan divattervezőként próbálja ki magát. Ha minden jól megy, a neves, francia divattervező, Christian Audigier lesz segítségére. Britney szándéka olyannyira komoly, hogy a két sztár nemrég megbeszélést tartott a tervező hollywoodi bemutatótermében.

Christian Audigier páratlan sikertörténete 2000-ben kezdődött, mikor a tehetséges tervező megérkezett az Egyesült Államokba, hogy segítsen a Von Dutch divatmárka újraélesztésében. Azóta olyan hollywoodi hírességek tömegei számítanak Audigier ügyfeleinek mint Madonna, Mariah Carey, Sylvester Stallone, Puff Daddy és Jessica Alba. A színes, bohókás és feltűnő ruhákat kedvelők számára 2004-ben a francia tehetség létrehozta saját márkáját, amely az Ed Hardy nevet kapta, ám emellett rendszeresen dolgozik a Paco Chicano, a CbarA és a Crystal Rock kollekcióin is.

„Christian és Britney kedélyesen elcsevegtek, miközben a fürdőruhákat és a napszemüveg kollekciót nézték át” – mesélte el egy Ed Hardy munkatárs a két sztár találkozójának eseményeit. „A közös munka részleteiről hosszasan, nevetve beszélgettek. Még semmi sem dőlt el ugyan, de mindketten nagyon szeretnének közösen alkotni.”

A találkozó alkalmával Britney állapotos kishúga szülinapjára kiválasztott néhány ruhát és táskát, majd a lesifotósok kameráinak kereszttüzében, Ed Hardy pólóban hagyta el az épületet. Állítólag Britney és Audigier régóta baráti kapcsolatban állnak, így az ő részükről semmiféle kreatív akadály nem gördülhet a közös kollekciók megvalósítása elé.

Ajánljuk még:
h3. "Ed Hardy termékek a piactéren ":/piacter/ed-hardy



Kapcsolódó márkák: Christian Audigier, Ed Hardy, Von Dutch


Ajánljuk még


Kommentek