Női fehér

Levi's 2014 tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóján jártunk!

Frissítve: 2014. febr. 5., 16:26 | Megtekintve: 142543

A Levi’s® tavaszi, nyári kollekciója összetéveszthetetlenül az amerikai érzést képviseli. Az idén 141. születésnapját ünneplő farmermárka sajtóbemutatója a kívül-belül impozáns, lehengerlő stílusú Kiosk Alapozóban került bemutatásra.

Összességében „Az új kaliforniai kollekció” tiszteleg a Levi’s® márka öröksége és az 1960-as évek Kaliforniája előtt. A ruhákban megjelenik a stílusosság, a vidámság, a frissesség, és a fiatalság.

Az ikonikus ruhadarabok és a kultikus klasszikusok ismét megújultak: merész színek, finom, kényelmes anyagok, és újragondolt fazonok.

A „White Tab” azaz fehér címkés termékcsalád ismét visszatért, nagy hangsúlyt fektetve a ’60-as évek klasszikus termékeire.

Egyéb kapszula kollekciók, mint a Levi’s® Revel vagy a Commuter®, szintén újult erővel támadnak ebben a szezonban is.

Olvass tovább »



Új márka a MOM Parkban: MOHITO

Frissítve: 2014. jan. 6., 14:32 | Megtekintve: 119320

A MOM Parkban nyitotta meg első üzletét a városi eleganciát és egyedi vonalakat kedvelő nők legújabb mekkája, MOHITO. A brand kollekcióit fiatal nőkre tervezték, akiknek stílusa egyszerre moder és időtlenül klasszikus.

A tervezők olyan ruhákat álmodtak, amelyekben egyszerre keverednek a modern és retró stílusjegyek, szabásvonalak, így sajátos hangulatú, elegáns darabok születtek. A 2013-as őszi-téli kollekcióban például a 60-as évek divatját értelmezik újra, fekete-fehér mintákat kombinálva élénk színekkel és kobalttal.

Olvass tovább »


"Nem volt stílusom a főiskola alatt" - interjú a Puma tervezőjével

Frissítve: 2013. okt. 8., 08:17 | Megtekintve: 123004

A “Next Starts Now” kollekció kapcsán a PUMA új sorozattal jelentkezik, amelyben bemutatja a feltörekvő tervezőket, akiknek az aktuális kollekciót köszönhetjük. Elsőként Sophia Chang tervezőt ismerhetjük meg!

Chang Puma kollekciójára főleg a nagyvárosi hangulat, a hip-hop és R&B kultúra volt hatással. Los Angeles és New York utcáiról merített ihletet, a kollekcióra jellemző, hogy rendkívül színes és vad.

„Számomra ez a lehetőség arról szól, hogy megmutassam a nőknek is lehet saját, erős és vad stílusuk” – mondja Chang. - „A PUMA női lifestyle cipőkollekciója olyan ragyogó és vadóc, mint a nők többsége. Azt akartam, hogy a kollekció darabjaira átragadjon ez az érzés és a nők magukénak érezhessék.”

Olvass tovább »



Az idei Harley-Davidson motoros kollekció

Frissítve: 2011. máj. 28., 07:00 | Megtekintve: 4504

Az új Harley-Davidson motoros ruhakollekció izgalmas választékkal jelentkezik a 2011-es szezonban. A kollekció megalkotásánál egyaránt gondoltak nőkre és férfiakra, a kínálatban bőrkabátok, ingek, strasszköves ujjatlan pólók és kistáskák is megtalálhatók.

Az új Harley-Davidson motoros ruhakollekció az időjárás változékonyságát szem előtt tartva mindegyik viselet megtervezésénél, a komfortérzet, a jól szellőző anyagok és a védelem volt a legfőbb szempont.

Olvass tovább »


Kosárfonású notebook táska és más magyar csodák

Frissítve: 2010. márc. 7., 09:00 | Megtekintve: 5531

Megérkezett a magyar White tavaszi kollekciója, amiben férfiak és nők, divatbolondok és üzletemberek egyaránt megtalálják a nekik való, különleges ihletésű darabokat.

Szürke, mélykék és fehér színek, valamint kézzel szőtt anyagok határozzák meg a White 2010-es tavaszi-nyári kollekciójának világát. A notebook- és irattartó bemutatásával a divat mellett az üzleti irányzat is megjelent a TX szériában.

Olvass tovább »


Skótkocka nélkül mit sem ér a magassarkú!

Frissítve: 2009. szept. 10., 11:02 | Megtekintve: 16307

Az igazán lendületes cipők mindig mozgásban vannak - nem csak viselőjükkel haladnak együtt, de az aktuális trendeket is nyomon követik.

Mottója szerint ezt valósítja meg az Ambergray, ez a fiatalos és egyedi design elemeket használó cipőmárka – vessünk egy pillantást az őszi-téli trendekre és nézzük, új kollekciójuk hogy illik bele a 2009-es divatirányzatokba!

Olvass tovább »


Paris Hilton bemutatóján jártunk a COIN-ban

Frissítve: 2009. szept. 4., 16:58 | Megtekintve: 6313

Budapestre jött Paris Hilton, új kollekcióját mutatta be a COIN áruház megnyitóján - mi ott voltunk és részletesen beszámolunk róla.

„Az est házigazdája Paris Hilton lesz” – ez állt a COIN megnyitójának meghívóján, és mi kíváncsian vártuk az eseményt, hisz nem mindennapos dolog, hogy az örökösnő hazánkba látogat. Mikor a megnyitó előtti este Paris azt írta a twitteren: „Megérkeztem Budapestre, alig várom már a kollekcióm bemutatóját!” minden kétségünk eloszlott.

Olvass tovább »


Levi's nyereményjáték eredményhirdetés

Frissítve: 2009. máj. 29., 14:08 | Megtekintve: 2373

Kisorsoltuk a Levi's játék nyerteseit - ha játszottál, nézd meg, a te neved is rajta van-e a listán!

Május 27.-én lezárult a Vanity és a Levi’s közös nyereményjátéka, a kérdésre helyes választ adók közül kisorsoltuk a szerencsés nyerteseket, akik a következő Levi’s termékek közül vihetnek haza egyet:
2 db Levi’s Engineered Jeans limitált szériás farmer díszdobozban,
2 db Levi’s 501-es klasszikus farmer,
1 db abból a női felsőből, ami Európában jelenleg vezeti a Levi’s eladási listáját.

Nyertesek listája:

1. Levi’s 501 női

Nyertes: Almási Mária, a****si@vipmail.hu

2. Levi’s 501 férfi

Nyertes: Kovács Tamás, c***la@citromail.hu

3. Levi’s Engineered Jeans farmer (női)

Nyertes: Wohl Károlyné, w****s2@freemail.hu

4. Levi’s Engineered Jeans farmer (férfi)

Nyertes: Kulcsár Bálint, k****nt@freemail.hu

5. 1 db női fehér felső

Nyertes: Nyári Judit, n****it@freemail.hu


A nyerteseket a Levi’s e-mailben értesíti, a nyeremények átadására az Andrássy úti Levi’s üzletben kerül sor.

Gratulálunk a nyerteseknek, és minden játékosnak köszönjük a részvételt! A Vanity hamarosan újabb nyereményjátékokkal jelentkezik.


Levi's nyereményjáték - nyerj különleges Levi's termékeket!

Frissítve: 2009. ápr. 27., 10:28 | Megtekintve: 7522

Figyelem! Csak egy kérdésre kell válaszolnod a Levi's legújabb nyereményjátékában ahhoz, hogy a tiéd legyen egy szuper Levi's farmer vagy egy különleges felső!

A Vanity április 27.-én induló, május 27-ig tartó nyereményjátékában csak egyetlen kérdésre kell helyesen válaszolnod, hogy részt vehess a sorsoláson, ahol Magyarországon ritkaságnak számító és klasszikus Levi’s termékeket nyerhetsz.

A szerencsések a sorsolást követően a következő 5 nyeremény egyikét vehetik át az Andrássy úti Levi’s üzletben:



2 db Levi’s 501-es farmer


– a legklasszikusabb Levi’s férfi farmer, amit az idén trendi „boyfriend jeans” stílus jegyében hölgyek is bátran hordhatnak.



2 db Levi’s Engineered Jeans farmer


– az idén 10 éves LEJ kollekciót a jubileum alkalmából különleges díszdobozban, limitált példányszámban adták ki férfi és női változatban.





1 db női fehér felső


– ez a modell Európában jelenleg vezeti a Levi’s eladási listáját, de Magyarországon ritkaságnak számít.



Kvízkérdésünk a következő:

Mit árvereztek el az Andrássy úti Levi’s üzlet megnyitóján?

A nyereményjáték befejeződött.


A válaszadáshoz segítséget a megnyitóról szóló cikkünkben találsz.

Ha a május 28.-i sorsoláson neked kedvez a szerencse, az Andrássy úti Levi’s üzletben átveheted a nyeremények egyikét. A nyerteseket email-ben értesítjük.
Az Andrássy úti üzletbe persze máskor is érdemes benézned, mert a tavaly októberben megnyílt exkluzív márkabolt kínálata és kialakítása az országban egyedülálló: a különleges atmoszféra mellett a legújabb, prémium kategóriás Levi’s Blue és a limitált X Levi’s kollekciók várják a vásárlókat.

Értesítjük kedves játékosainkat, hogy a nyereményjáték meghirdetésekor szereplő Kustaa Saksi és a Damien Hirst pólókat az árukészlet változásai miatt 2 db Levi’s Engineered Jeans farmernadrágra cseréltük.


Makány Márta bemutatta 2010-es kollekcióját

Frissítve: 2009. ápr. 23., 19:45 | Megtekintve: 10561

Hatalmas sikerrel, 1000 fős közönség előtt mutatta be 2010-es kollekcióját Makány Márta tegnap a Millenáris Parkban.

Pasztell, kék, szürke, fekete, fehér és piros színek kavalkádja, fodrok, batikolt anyagok, bőrhatású steppelt anyagok, csipke, selyem, brokát és Swarovski kristályok. Ez volt az uralkodó Makány Márta tegnapi divatbemutatóján a Millenárison, ahol a tervezőnő a jövő évi kollekcióját mutatta be a közel 1000 meghívottnak az impozáns épületben.

A magát sokkal inkább öltözéktervezőnek, mintsem divattervezőnek tartó Makány Márta 1995-ben nyitotta meg akkor még Nara Szalonra keresztelt showroomját. A különleges színválasztásáról és rendkívüli ízléssel összeválogatott anyagairól ismert tervező legújabb kollekciójában szokatlanul sok fekete, szürke és fehér színű ruhát láthattunk. A bemutató a vidám hangulatot keltő batikolt ruhákkal kezdődött: a színek kavalkádja és a puha anyagok mindenkit legyűgöztek.

Míg tavasszal és nyáron a pasztellszínek, elsősorban a rózsaszín és a bézs, valamint a halványkék árnyalatok lesznek divatosak, addig ősszel a fekete és a szürke hódít majd, ahogy a show további részében felvonultatott ruhák mutatják. Újra divatba jön a kék, és domináns a piros is, akár monokróm változatban, akár feketével vegyítve. A fémes színek népszerűek maradnak.

Női szmokingok, pasztell színű kosztümök, szűk nadrággal kombinált csipke tunikák és ingruhák hatalmas választékát kínálja a kollekció a dolgozó nőknek, de nem feledkezik meg a nyári öltözetről sem: a nyári ruhák puhák, empire stílusúak, lágy esésűek, sokszor aszimmetrikusak. A nadrágok szűk aljúak, a szoknyák lehetnek minik vagy maxik, a lényeg, hogy viseljük őket bátran. A futurisztikus hatású steppelt műbőrruhák egyszerre vagányak és nőiesek.

A hatalmas mennyiségű csipke és Swarovski kristály idén és jövőre is hódít, az egyszerűbb vonalú koktélruhák, tunikák és szoknyák is készülhetnek csipkéből. Három legnagyobb ruháját a show legvégén mutatta be a tervező: szürke, bronzbarna és kék színű, rendkívüli módon kidolgozott pliszéruhákban vonultak fel a modellek.

Makány Márta egyik fő profilja a menyasszonyi ruhák készítése, szerinte a menyasszony ekrü, fehér, arany és ezüst színű ruhát visel, tüllből, csipkéből és selyemből, melyek lehetnek egyszerű A-vonalúak vagy rafinált szabásúak is.

Márta mostani kollekciójában a nőiesség, az egyediség és a pozitív energia a tőle megszokott módon hódít.