Kosárfonású notebook táska és más magyar csodák

Frissítve: 2010. márc. 7., 09:00 | Megtekintve: 5531

Megérkezett a magyar White tavaszi kollekciója, amiben férfiak és nők, divatbolondok és üzletemberek egyaránt megtalálják a nekik való, különleges ihletésű darabokat.


Szürke, mélykék és fehér színek, valamint kézzel szőtt anyagok határozzák meg a White 2010-es tavaszi-nyári kollekciójának világát. A notebook- és irattartó bemutatásával a divat mellett az üzleti irányzat is megjelent a TX szériában.

“A White számára fontos a környezettudatos anyaghasználat, ezért a kollekciót újrahasznosított anyagokból készítettük” – mondja Fehér József, a White tervezője. A dizájner elmondta, a tavaszi kollekció tervezésekor nem csak az északi és japán építészet, hanem a hazai kosárfonás formái és kötésvilága is megihlette.

Három féle szövéstechnikával készült táskákat mutat be tavaszi kollekciójában a White. A női kollekcióba négy szövött és egy teljes felületén bőrből készült táska tartozik. Újra találkozhatunk a téli kollekcióból ismert TX handy táska hófehér verziójával, melyet lakkbőr kiegészítők díszítenek. A férfiak számára tavaszra és nyárra négyféle külső dizájnnal készülnek táskák.

A tavaszi kollekció egyik különlegessége, hogy a fogók sok esetben külön kiegészítők (karikák, csatok) nélkül kapcsolódnak a táskák testéhez. Helyettük masszív, erős tartású bőrt és csomókat alkalmazott a tervező.



Ajánljuk még


Kommentek

jolvagyok – 2011. febr. 28., 10:07

Ötletes, és ebben szívesen hordoznám a HP Rossignolomat (http://on.fb.me/fVOkFS). Bár az sílécmintás ugyan, de sajna kell valamiben hordozni ezt a gyönyörűséget is!


netti – 2010. márc. 7., 18:43

Húú nagyon jól néznek ki! Szerintem elég drágág. Már csak azért is mert elég egyediek és újrahasznosított anyagokból vannak


pitypangocska – 2010. márc. 7., 12:19

biztos drágába kerülnek....volt 1szer cikk itt ami evvel a márkával foglalkozott és azt iszem irták h drága


dorkaww – 2010. márc. 7., 11:02

Már csak arra lennék kiváncsi, hogy mennyibe kerülnek ezek a csodák. :)