Skótkocka nélkül mit sem ér a magassarkú!

Frissítve: 2009. szept. 10., 11:02 | Megtekintve: 16307

Az igazán lendületes cipők mindig mozgásban vannak - nem csak viselőjükkel haladnak együtt, de az aktuális trendeket is nyomon követik.


Mottója szerint ezt valósítja meg az Ambergray, ez a fiatalos és egyedi design elemeket használó cipőmárka – vessünk egy pillantást az őszi-téli trendekre és nézzük, új kollekciójuk hogy illik bele a 2009-es divatirányzatokba!

Női kollekció

Sportos csizma, skótkockás magassarkú, lila sportcipő, bebújós teletalpú.

2009 őszén lányoknak is trendi a sportos stílus – torna- és edzőcipők, bebújós darabok, farmer és póló egy csajos színű sportcipővel. A merész minták és színek szintén a szezon kedvencei, így a magassarkú cipők valami különleges fricskával (mint például a skótkockás minta), figyelemfelkeltő anyagokból biztos befutók. Az egyedi csizmákkal még a hideg téli napokon is felhívod majd magadra a figyelmet, az őszi változó időjáráshoz pedig zárt és szellősebb darabokból válogathatsz.

Az Ambergray darabok közt biztosan megtalálod a stílusodhoz és az évszakhoz illő cipőt, csak választanod kell – ami nem is olyan könnyű feladat egy több mint 100 darabos kollekció esetében!

Férfi kollekció

Magasszárú tornacipő, abg.f fűzős cipő, fehér fűzős, tépőzáras cipő.

A fiúknak mindig könnyebb dolguk van a cipők terén, hiszen nem kell magas sarkakon vagy platform talpakon egyensúlyozniuk – viszont nehéz dolog olyan darabokat találni, amik egyszerre egyedi, kényelmes és emellett kivételes divatérzékről is árulkodik. Az Ambergray férfi kollekciója a sportos stílust divatos formákkal és bármihez passzoló alapszínekkel kombinálja. Ezek a darabok megállják a helyüket bármely pasi cipősszekrényében.

Az Ambergray darabok a Borgo üzleteiben kaphatók (a teljes üzletlistát itt találod). Az Ambergray cipők első osztályú, valódi bőrből készülnek, tervezőik pedig büszkék rá, hogy minden kollekciójuk tökéletesen egyedi és hűen követi az aktuális trendirányzatokat.

Ráadásul egy állandó akció is vár rád: a Borgo webáruházában minden női és férfi termék 10% kedvezménnyel kapható! Vásárolj be online a legjobb darabokból, hiszen különösen megéri!

Nézd meg az Ambergray kollekciót a divatkatalógusban!



Kapcsolódó márkák: Ambergray


Ajánljuk még