Levi's 2014 tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóján jártunk!

Frissítve: 2014. febr. 5., 16:26 | Megtekintve: 142543

A Levi’s® tavaszi, nyári kollekciója összetéveszthetetlenül az amerikai érzést képviseli. Az idén 141. születésnapját ünneplő farmermárka sajtóbemutatója a kívül-belül impozáns, lehengerlő stílusú Kiosk Alapozóban került bemutatásra.


Összességében „Az új kaliforniai kollekció” tiszteleg a Levi’s® márka öröksége és az 1960-as évek Kaliforniája előtt. A ruhákban megjelenik a stílusosság, a vidámság, a frissesség, és a fiatalság.

Az ikonikus ruhadarabok és a kultikus klasszikusok ismét megújultak: merész színek, finom, kényelmes anyagok, és újragondolt fazonok.

A „White Tab” azaz fehér címkés termékcsalád ismét visszatért, nagy hangsúlyt fektetve a ’60-as évek klasszikus termékeire.

Egyéb kapszula kollekciók, mint a Levi’s® Revel vagy a Commuter®, szintén újult erővel támadnak ebben a szezonban is.


Férfi kollekció

A márka férfi kollekciója folyamatosan fejlődik. Az ikonikus kedvencek, amit minden alkalomra, örökre viselni fogsz: a Levi ® 501 ®-es farmer, a farmerdzseki, a farmering, a klasszikus fehér póló egy “Palm Springs” inspirált inggel, a szezon nagy kedvence lesz.

A farmerok a legkifinomultabb anyagokból készültek, különleges színek, fazonok és kialakítások. Az időtlen klasszikus, az 501® farmer, folytatja menetelését: nagy hangsúlyt fektettek a tervezők a kivitelezésre, a színekre, és a fazonra, az 501-es már a “Coolmax” –légáteresztő kidolgozásban is kapható lesz. Tavasszal kerül bemutatásra a Levi’s® Sta-Prest™ non-denim vonala, ami progresszívebb fazonokat, és anyagokat takar.

Női kollekció

A nők, az új Levi’s® kollekcióban igazán játékosnak érezhetik magukat, a kollekció összes darabjában megjelenik a Palm Springs-i életérzés: finom anyagok és feltűnő design elemek, nyomatok, nyári színek, ravasz kivágások és sziluettek. Felfrissültek az ingek, az 501®-es nadrágok, a farmerdzsekik és a ruhák. Az új kollekció a kortárs, magabiztos és gondtalan nőt testesíti meg.

„Ebben a szezonban a nők igazán átérezhetik a Hollywood-i életérzést. Ahhoz, hogy ezt az életérzést elsajátítsd, szükséged lesz egy 501®-es sortra, egy pólóra és egy stílusos, nőies ruhára, amit egész nyáron viselhetsz különböző variációkban”- nyilatkozta Ilse Van Alsenoy, a Levi’s® igazgatója.

A kollekció egyesíti a víz különböző árnyalatit a farmeranyagokkal: fehér, kék, zöld. Természetesen a nyár színei is helyet kapnak, megjelenik a korall, a citromsárga,a narancs. Ezek a színek az anyagokban, a nyomatokban, a grafikákban jelennekmeg. A „White Tab” azaz a fehér címkés termékcsalád bemutatja a letisztult, szemet gyönyörködtető selyemblúzokat, fehér, kék hímzéseket, nyomásokat a felsőkön,ruhákon, megjelenik a fehér 501®-es sort is-mely egyszerűen elegáns, hatásos, sokoldalú. Viseld ezeket a ruhákat szandállal, dzsekivel, és garantált a siker.



Ajánljuk még

Levi's 2014 ősz-tél - A kaliforniai életérzés

Desigual új tavaszi-nyári kollekció már a Brandshopnál!

Nyereményjáték: 501-es farmerek várnak gazdára!

Levi's 501 Eredményhirdetés

52 évesen is fiatal az amerikai farmerdzseki

Új Levi's darabok rocksztár lelkületűeknek

A Levi's 2009 őszi-téli kollekciója

Gaultier szerint ilyen a farmer

Levi's nyereményjáték eredményhirdetés