Őrületes őszi akciók az Oriental Spa- és Fitneszközpontban

Frissítve: 2010. okt. 12., 05:00 | Megtekintve: 2017

Nyugalom – az egyik legértékesebb dolog. Jöjjön el most és próbálja ki az Oriental Spa szolgáltatásait kedvezményes áron! Keddenként pedig partnere jegyét mi fizetjük.


Pár óra alatt is rengeteg jót tehetünk magunkkal, ha megtaláljuk a megfelelő helyet, ahol szakértő kezek simítják ki idegeinket és ráncainkat. Használja ki a páratlan akciókat most októberben!

Október 19-20-21-én 50%-os kedvezményes áron vásárolhat spa-és fitneszbérletet! Mivel párosan szép az élet, ezért látogasson el hozzánk keddenként, amikor párja vagy ismerőse jegyét mi fizetjük!

A keleties hangulatú Oriental Spa reggel 7-től este 10-ig várja a vendégeket: beugorhatnak egy rövid felfrissülésre, de eltölthetnek itt egy egész napot is – van mivel.

A szemnek a legkedvesebb a medence tér, amelyet a látványos üvegkupola alatt üvegfalak határolnak, így úszás, lebegés, relaxáció közben együtt lélegezhetünk a természettel. A méregtelenítést és az ellazulást a szaunavilág segíti, amelyben a megszokott finn szauna mellett gőzkamra és gyönyörű török Hamam-fürdő is található.

A képzettség alapvető elvárás, ha masszázsról van szó, de az Oriental Spa szakemberei ennél jóval többet adnak a vendégeknek; az érintés és az újjászületés élményét.

A szálloda jól felszerelt fitnesz-részlegében teniszezhet, squasholhat, a kondicionáló teremben izmait edzheti vagy csoportosan tornázhat. A szomszédos Aquaworld pedig már csak a hab tortán.

További információ a www.orientalspa.hu oldalon.



Ajánljuk még


Kommentek

Gábor utazáshttp://utazas-udules.hu– 2011. febr. 21., 13:37

szuper helynek néz ki


Péter – 2010. okt. 14., 11:56

Szuper akciók!Hétvégén viszem a nejemet :)


krista – 2010. okt. 13., 09:54

voltam kedden, jó hely!