Vogue blog

Marissa Mayer, a Yahoo igazgatója is divatikon lesz?

Frissítve: 2013. aug. 19., 10:40 | Megtekintve: 83627

Vogue címlaplány lett az egyik legnagyobb tech cég, a Yahoo vezérigazgatójából. Marissa Mayer talán új irányba indítja el a nőiesség fogalmát: divatérzékeny, okos, erős, és a modern technológiák világában él.

Végre hivatalosan is megszületett a "stílusos geek", mint fogalom. A hosszú interjúban Marissa sokat beszél saját magáról, munkájáról és életéről, a divattal való kapcsolatáról.

A Vogue mostanában egyébként is igyekszik a technológiai ipar képviselőit előtérbe helyezni, de a Yahoo első emberénél alkalmasabb alanyt nem is találhattak volna.

Olvass tovább »



Fizess elő 120 évnyi Vogue-ra!

Frissítve: 2012. jan. 5., 17:46 | Megtekintve: 1358

Főleg tervezők, stylistok és divatcégek kreatív munkatársai számára ajánlja a Vogue legújabb előfizetését, mellyel az elmúlt 120 év összes számát megkapod.

Az online elérhető adatbázisban minden egyes Vogue példány benne van, ami valaha megjelent. A 120 évnyi divat történelem krónikája nem csak olvasható online, de keresni is lehet benne!

Olvass tovább »


Rihanna az áprilisi Vogue címlapján

Frissítve: 2011. márc. 17., 06:00 | Megtekintve: 2503

Végre Rihanna is bekerült azon hírességek táborába, akik a világ legelismertebb divatmagazinjának címlapján pózolhatnak. Az áprilisban megjelenő anyag nemcsak egy gyönyörű fotósorozatot tartalmaz, hanem egy őszinte, érdekes interjút is.

A 2009-es botrány után végre a barbadosi énekesnő és a Vogue együttműködése létrejöhetett. Két évvel ezelőtt a világsajtót bejárták a róla készült meztelen képek, így a magazin lemondta a további közös munkát. Sokat váratott magára a címlap, de megérte, hiszen egy teljesen új oldaláról ismerhetjük meg Rihannát a vele készült interjú során. Mesél apjával való fájdalmas és viharos kapcsolatáról és testéhez való viszonyáról.

A címlap

Olvass tovább »



A hírhedt Anna Wintour címlaplány lesz?

Frissítve: 2010. máj. 5., 06:00 | Megtekintve: 2627

Pletykák szerint a rettegett, kegyetlenségéről és zárkózottságáról híres Vogue főszerkesztő, Anna Wintour hamarosan megváltoztatja róla alkotott képünket.

A hamarosan induló Industrie magazinról van szó, melynek első számát állítólag Anna Wintour képe és exkluzív interjúja népszerűsíti majd.

Olvass tovább »


Mozivásznon Anna Wintour, a Vogue főszerkesztője

Frissítve: 2009. aug. 4., 15:10 | Megtekintve: 5030

The September Issue címmel brutálisan őszinte dokumentumfilm készült, mely a Vogue 2007-es szeptemberi kiadásának kálváriáját és a legendás Anna Wintour főszerkesztő sajátos személyiségét mutatja be.

A 2007 szeptemberi Vogue elkészítéséről készített dokumentumfilm, a The September Issue (Szeptemberi lapszám) címet kapta és részletesen megismerteti velünk Anna Wintour kegyetlen munkamódszerét, kemény személyiségét, hihetetlen elvárásait, a magazin apró trükkjeit és szabályait, amiknek köszönhetően a Vogue világszinten egyedülálló divatlappá fejlődött.

Anna Wintour a filmben

Olvass tovább »