Anna wintour blog

A hírhedt Anna Wintour címlaplány lesz?

Frissítve: 2010. máj. 5., 06:00 | Megtekintve: 2627

Pletykák szerint a rettegett, kegyetlenségéről és zárkózottságáról híres Vogue főszerkesztő, Anna Wintour hamarosan megváltoztatja róla alkotott képünket.

A hamarosan induló Industrie magazinról van szó, melynek első számát állítólag Anna Wintour képe és exkluzív interjúja népszerűsíti majd.

Olvass tovább »



3 forró divatbotrány - a hét divathírei

Frissítve: 2009. szept. 23., 13:45 | Megtekintve: 3957

Botrány a divathéten, 3 éves sztárbébi magassarkúban és a Vogue kemény vallomása, ami letörte a reménykedő tervezők kedvét.

1. Surie Cruise 3 évesen már magassarkút hord

Katie Holmes 3 éves kislánya magassarkú cipőcskében topogott híres mamája mellett egy bostoni bevásárlókörút során. Bár óvodáskorú lánykája már most tapasztalja a divatos cipőkkel együttjáró kényelmetlenségeket, maga Katie lapos balerinában látható a képeken.

Olvass tovább »


Mozivásznon Anna Wintour, a Vogue főszerkesztője

Frissítve: 2009. aug. 4., 15:10 | Megtekintve: 5030

The September Issue címmel brutálisan őszinte dokumentumfilm készült, mely a Vogue 2007-es szeptemberi kiadásának kálváriáját és a legendás Anna Wintour főszerkesztő sajátos személyiségét mutatja be.

A 2007 szeptemberi Vogue elkészítéséről készített dokumentumfilm, a The September Issue (Szeptemberi lapszám) címet kapta és részletesen megismerteti velünk Anna Wintour kegyetlen munkamódszerét, kemény személyiségét, hihetetlen elvárásait, a magazin apró trükkjeit és szabályait, amiknek köszönhetően a Vogue világszinten egyedülálló divatlappá fejlődött.

Anna Wintour a filmben

Olvass tovább »