Magazin blog

Fizess elő 120 évnyi Vogue-ra!

Frissítve: 2012. jan. 5., 17:46 | Megtekintve: 1358

Főleg tervezők, stylistok és divatcégek kreatív munkatársai számára ajánlja a Vogue legújabb előfizetését, mellyel az elmúlt 120 év összes számát megkapod.

Az online elérhető adatbázisban minden egyes Vogue példány benne van, ami valaha megjelent. A 120 évnyi divat történelem krónikája nem csak olvasható online, de keresni is lehet benne!

Olvass tovább »



Naomi Campbell még most is sokat mutat

Frissítve: 2011. jan. 22., 08:00 | Megtekintve: 2296

Az orosz Elle legújabb lapszámában Naomi Campbell topless képeivel megmutatja, hogy nem csak a fiatal modelleknek áll a világ.

Korunk egyik örök szupermodellje, Naomi Campbell ezúttal az oroszokat hódítja meg. Az Elle Russia 2011 februári számában 13 oldalon keresztül láthatjuk bizonyítékát annak, hogy a fiatal modellgenerációnak van mitől félnie.

Olvass tovább »


Keira Knightley a legjobb 2011-es designer ruhákban

Frissítve: 2011. jan. 12., 06:00 | Megtekintve: 2549

A Vogue Italia februári számával igazán elindul a divatvilág éve - sztárfotós és színésznő dolgozott együtt a képekért, ráadásul a legjobb kollekciók darabjaiban.

Már a tavaszra készül minden magazin, és a Vogue Italia különösen kitett magáért. Februári számukban fantasztikus 2011-es sorozatot közölnek, melynek főszereplője Keira Knightley.

Olvass tovább »



Nicole Kidman modellt állt és nyarat hozot

Frissítve: 2011. jan. 9., 06:00 | Megtekintve: 2563

A Harper's Bazaar februári számában Nicole Kidman nem csak a címplapot, de jó pár lenyűgöző fotóval az újság több oldalát is meghódítja.

Egyre szebb és fiatalabb lesz Nicole Kidman, legalábbis ha hinni lehet ennek a fotósorozatnak, ami 2011 februárjában díszíti majd a Harper’s Bazaar oldalait. Ráadásul egy rendhagyó interjút is olvashatunk, melyet Jennifer Aniston készített Nicole-lal.

Olvass tovább »


Christina Ricci fényképei a fekete könyvben

Frissítve: 2010. okt. 13., 05:00 | Megtekintve: 1601

Az ehavi BlackBook magazinban Christina Ricci a rá jellemző sötét, szexis stílusban szerepel egy hangulatos fotósorozattal.

A lázadó természetéről és hollywoodi sztárokra nem jellemző hozzállásáról ismert színésznő ismét címlapra került, a 2010 októberi BlackBook lapjain megmutatja, miért tartják stílusikonnak.

Olvass tovább »


Kaparós címlap alatt topless modellek

Frissítve: 2010. júl. 10., 10:07 | Megtekintve: 4008

Kapard le a legújabb V Magazine címlapját, ha szeretnéd félmeztelenül is megnézni a rajta pózoló modellt! Többek közt Mihalik Enikő és Adriana Lima is kaparható.

Újító ötlettel állt elő a V Magazine – júliusi címlaplányaikon van is ruha, meg nincs is. Egy pénzérme segítségével Mihalik Enikő, Isabell Fonatana, Natasha Poly, Adriana Lima és Lily Donaldson is lecsupaszíthatók.

Olvass tovább »


Átveri olvasóit a Glamour novemberi száma?

Frissítve: 2009. okt. 29., 10:24 | Megtekintve: 3234

Ajándékot ígérnek, papírlapot kapunk helyette. Pofátlan sunyiság vagy a véletlenek játéka? Döntsd el te!

A comment:com leleplező cikkében fény derül arra, hogy a novemberi Glamour magazinból kilógó papíron nagy betűkkel ígért “ajándék táska” egyáltalán nem jár a megvásárolt példányhoz, ám ezt a fólia miatt a hiszékeny vásárló úgysem fogja látni.

Olvass tovább »