Kik állnak sorba a világhírért?

Frissítve: 2008. jan. 23., 17:10 | Megtekintve: 2469

Ha Kate Moss nyugdíjba vonul, ezen modellek egyike örökli majd meg a világ legismertebb szupermodellje címet.


Több divatcég is kiosztotta már a 2007-es év modellje díjat, ám a világ nem tud megegyezni abban, ki a legsikeresebb. Annyit biztosan lehet tudni, hogy az örök fiatalságot istenítő modellszakma jelenlegi uralkodója, Kate Moss kezd kiöregedni szerepéből, és hamarosan új arc veszi majd át évtizedes helyét.

Agyness Deyn nemcsak elnyerte a 2007. modellje díjat, de jelenleg is egyszerre dolgozik a Burberry és Giorgio Armani kampányain. A rövid, platinaszőke frizurájáról felismerhető, 21 éves brit hölgyet rendszeresen látni a legfelkapottabb londoni szórakozóhelyeken, ahol olyan sztárokkal bulizik együtt, mint Henry Holland divattervező.

A koreai Seung-hyun Kang, a Ford Models ügynökség által nemrég megrendezett Világ szupermodellje verseny első helyezettje sokak szerint ezzel a díjjal a zsebében kiváló esélyekkel indul. A szakmában komolytalannak tartott, modelleket képző reality műsoroktól eltérően a Ford embereinek szavára lehet adni a divat világában.

Lily Donaldson, a szőke, magas lány a Burberry legújabb kampányából mostanában szinte minden egyes kifutón és reklámban megpillantható. 2005-ben jelölték az Év modelljének, ráadásul a Lanvin divattervezője, a világszerte elismert Alber Elbez őt is megnevezte kedvenc modelljei közt.

Bár a 18 éves Chloe Hayward eddig a modellkedés mellett is remekül vizsgázott, egyetemi tanulmányai érdekében idén kivesz némi szabadságot. Ennek ellenére a szakma nagy jövőt jósol a cipővásárlás közben felfedezett lánynak, akit a Topshop 2007-es, téli reklámkampányának óriásplakátjain láthatott a brit közönség.

Ajánljuk még:
h3. Sztárokról és modellekről a divatblogon



Kapcsolódó márkák: Burberry, Giorgio Armani, Lanvin


Ajánljuk még

Armani csokitojásai a divatos Húsvét jegyében

Rettegő divattervezők a monitor előtt

Megan Fox is megszépült az Armanitól

Nálunk lesz Európa első divattervezői negyede?

Hordható designer hotelek - 1.

La donna mobile...