Akció! Megfizethető, egyedi designer ruhák

Frissítve: 2009. aug. 13., 12:52 | Megtekintve: 5703

Elmondjuk, melyik üzletben kaphatsz most 20-50% kedvezményt Versace, Dolce & Gabbana, Armani és más világhírű tervezők darabjaira!


A B7 Fashion Night divatbemutatón nagy közönségsikert aratott Ittierre Designer Outlet az őszi szezon előtt hatalmas akcióval jelentkezik, férfi és női darabjaikra egyaránt.


Ittierre Designer Outlet kollekció a B7 Fashion Night divatbemutatón

Az Ittierre nyári darabjaira egységesen 20-50% kedvezmény érvényes a készlet erejéig. A márkafelhozatal továbbra is nagyon vonzó: Just Cavalli, Dolce & Gabbana, Versace, Galliano, Armani, GF Ferré és a többi neves designer darabjai az akciós áraktól még csábítóbbak lettek!

Több, mint 50 pár cipő többnyire féláron lehet a tiéd a legkülönbözőbb a stílusokban. Sportos, elegáns, nyárias? Tornacipő vagy papucs? Szinte bármit megtalálsz.

Táskák szintén széles választékban, az eredeti áruk feléért várnak. Ha már a kiegészítőidet frissíted fel, az új táska mellé egy akciós övet is biztosan találsz magadnak az üzletben, mert ezekből is nagy a választék.

Az őszre készülődve pedig már néhány bemutató darabot (ruhákat és cipőket is) kedvezményesen kaphatsz meg előre az őszi kollekcióból.

Az akciós designer cuccok közt az Alkotás úti Ittierre Designer Outlet üzletben tudsz válogatni. Érdemes benézni, mert az akciók mellett kellemes környezet is vár – itt még a legforróbb napokon is a luxus és a shoppingolás légkondicionált oázisában érzed majd magad.

Nézd meg az Ittierre Designer Outlet kollekciót a divatkatalógusban!



Kapcsolódó üzletek: Ittierre Designer Outlet - Budapest, XII. kerület, Ittierre Designer Outlet Webáruház


Ajánljuk még

Ittierre Gazdaságpolitika a 2010-es divatévben

Meg tudod fejteni az időkódot?