Stílushoroszkóp - Divat tippek csillagjegyek szerint

Frissítve: 2009. nov. 18., 09:32 | Megtekintve: 5855

Néha elbizonytalanodsz, mit is vegyél fel? Csillagjegyed alapján most megtudhatod, melyik stílust szánta neked az ég!


Sportos Kos, kacér Oroszlán, kényelmes Nyilas vagy különc Vízöntő vagy? A Nike Dynamic Sport divat horoszkópja megmondja, mi illik csillagjegyedhez a legjobban!

Kos (március 21.-április 20.)

Mindig határozott és tettre kész, kedveli a mozgalmas életformát. Ehhez jól variálható, kényelmes, de azért mutatós darabok illenek! Ha munkája nem követeli meg, hogy elegáns ruhákban feszengjen, akkor hordjon egyszerűen farmert egy pamutfelsővel. Ha igényesen kell felöltöznie, akkor is inkább a sportosan elegáns divatot kövessei! Színei: tűzpiros, meggypiros, narancssárga.

Bika (április 21.-május 20.)

Vonzódik az egészséges életmódhoz, kedveli a természetes anyagokat, mindenből a legjobbat szeretné. Akkor érzi magát jól a ruhájában, ha jól szellőzik, kellemes viselet. Kedveli a hosszú ruhákat, áttetsző blúzokat, tunikát. A praktikus szabásvonal híve, nem kedveli a feltűnést. Ne használjon hivalkodó díszítőelemeket, extrém kiegészítőket! Színei: barna, halványzöld.

Üzletek címe: SH-outlet, Zala Pláza

Ikrek (május 21.-június 21.)

Szinte minden napra akad egy jó program, hiszen nagy társasággal rendelkezik. Megtörténhet, hogy munka után nincs ideje hazamenni – jól variálható darabokra van szüksége. Egyszerűen és praktikusan vásárol, felesleges darabokat sem halmoz fel. Egy sötét színű nadrág ill. a farmer alapdarab lehet, csak a felsőt kell az alkalomhoz igazítania. Színei: sárga, világoskék, ezüst.

Rák (június 22.-július 22.)

Visszafogott ember, irtózik a feltűnéstől. A gondolatot, hogy megbámulhatják, kellemetlennek találja. Ezért az egyszerű szabásvonal illik hozzá, de a minta lehet romantikus! Válogasson össze ízléses darabokat, nem kell a divatot követnie! Ha kiegészítőt vásárol, észesítse előnyben az egyszerű ékszereket (gyöngy, holdkó, ezüst ékszerek), táskákat! Színei: ezüst, kékeszöld, pasztellszínek.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Megjelenése mindig pompás, függetlenül attól, milyen divatot követ. Szeret méltóságteljesnek mutatkozni, s ehhez remekül illenek az élénk színű ruhák, feltűnő kiegészítők. Különösen az arany ékszereket kedveli, minél csillogóbb, annál jobb. Jól áll neki a kacér stílus, hordhat kivágott vagy testhez simuló darabokat. Színei: sárga, narancs, arany.

Üzletek címe: SH-Raktáráruház, Szolnok

Szűz (augusztus 24.-szept. 23.)

Szerény, nem kedveli a hivalkodó viselkedést és a feltűnő ruhákat. Kedveli a praktikus darabokat. Fontos, hogy ízléses legyen a ruhája, feltűnő elemek nélkül. Szereti a finoman kidolgozott, minőségi munkát. Cipők tekintetében is a kényelem a fő szempont, lapos sarkú cipők és szandálok jönnek nála szóba. Színei: barna, bézs.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Megjelenése elegáns és könnyed. Már első ránézésre barátságosnak tűnik, így egyre nagyobb társasággal büszkélkedhet. A jó kapcsolatokat részben stílusérzékének is köszönheti. Mindig tudja, hogy mely alkalomra milyen ruhát vegyen fel, a nagytakarításhoz is kiöltözik. A legelőnyösebb számára a klasszikusan elegáns szabásvonal. Színei: pasztell, világoskék, szürke, rózsaszín.

Skorpió (október 24.-november 22.)

Ellenállhatatlan, a megjelenése hihetetlen vonzerőt sugároz. Szívesen ölt magára kihívó darabokat, amelyek szabásukban vagy anyagukat tekintve feltűnőek. Kedveli a feketét, az erős sminket, a mély dekoltázsú, szűk felsőket, de a bőrruhák is közel állnak a szívéhez. A fekete lakk jól áll neki, akár cipő, akár táska. Színei: vörös, fekete.

Üzletek címe: Zala Pláza, SH-Raktáráruház

Nyilas (november 23.-december 21.)

Barátságos, szívesen jár fényűző helyekre szórakozni, s ilyenkor szeret igényesen felöltözni. Az egzotikus stílus, szafari vagy keleti motívumok közel állnak egyéniségéhez, szereti az egyedi ékszereket, kiegészítőket. Hétköznapra ajánlott a kényelmes, praktikus öltözék (laza póló, farmer stb.), de jeles alkalmakra minden megengedett! Viseljen élénk vagy aranyszálakkal átszőtt arabokat! Színei: bíbor, lila, zöld és mélykék.

Bak (december 22.-január 20.)

A szolid, visszafogott öltözködés a legjobb választás. A konzervatív, egyenes vonalú ruhák akkor is jól állnak, ha szigorú az összhatás. Ha fantáziátlannak találja a megjelenését, feldobhatja néhány színes kiegészítővel! A szikrázó kis kövek nagyon előnyösek számára! Színei: sötétszürke, barna, fekete, bordó.

Vízöntő (január 21.-február 19.)

Nem hajlandó alkalmazkodni az aktuális divathoz. Abban jár, amiben a legjobban érzi magát, nem érdekli mások véleménye. Szereti a látszólag egymáshoz nem illő darabokat, bolondos mintájú, meghökkentő szabásvonalú ruhákat. A kosztüm szinte kizárt számára. A színeket is bátran kezeli. Kerülje a feszülő darabokat! Színei: fémes színek, neonszínek.

Üzletek címe: Szolnok, SH-outlet

Halak (február 20.-március 20.)

Fontos szerepet töltenek be ruhatárában a romantikus, lágy esésű darabok. Jól áll neki a fátyol vagy a tüll, akár díszítőelemként is. Szereti, ha ruhája eltakarja, gyakran szerez be bő, egzotikus darabokat. Legyen merészebb az öltözködésben, engedje szabadjára a fantáziáját, aminek egyáltalán nincs híján! Színei: zöldeskék, világoskék, ezüst.Kapcsolódó márkák: Nike


Ajánljuk még

4 sportos trend, amit idén ősszel követünk

Hol szerzed be az utolsó ajándékokat?


Kommentek

Viki – 2010. okt. 7., 21:50

hát igen általában én se hiszek benne de ebbe van vmi igazság :)


Virág – 2009. nov. 21., 23:08

nekem egyátalán más az ízlésem/stílusom,amit itt leír...


sophie – 2009. nov. 19., 19:30

én is így vagyok vele:D


cintike – 2009. nov. 19., 15:14

ez tényleg igaz...pont ilyen vagyok.xDáltalában sose igaz az ilyen horoszkóp,de most igen...
O_O *-* O_O