Amikor kihunynak a fények...

Frissítve: 2008. szept. 1., 13:43 | Megtekintve: 2031

...és beindul a zene, ő biztosan ott lesz a táncparketten. Te is? Ha szerelmese vagy a táncnak, akkor feltétlenül meg kell nézned a Nike új fitness dance ruháit!


Milyen is a nő? Egy kicsit vad, egy kicsit szexi, tiszta báj. A táncteremben mindig kecses, kiegyensúlyozott – soha egyetlen ütemet sem vét el. Imád élni, tele van energiával, teste mint egy igazi táncosé. De ami a legfontosabb: jól érzi magát. Igen! Szabadjára engedni a lényéből fakadó táncost. Igen! Professzionális felszerelés, ami minden igényt kielégít. Feladni az első botlásnál? Soha! A nőt nem lehet megállítani! Mindig a középpontban áll, együtt él a ritmussal. Igen! Tánc, tánc tánc! Világítsanak a reflektorok: Ez vagyok én!

FITNESS DANCE BANDEAU BODY:

Amikor a klasszikus tánc és a városi lüktetés találkozik. A rugalmas Dri-FIT pamut anyagból készült body „fiús” szárszabásának és lapos varrásainak köszönhetően biztosan nem üt át a ruhán. E kifejezetten tánchoz készült darabot rugalmas, bordázott szegéllyel láttuk el, az eltávolítható szaténszalagokkal pedig mindenki a saját stílusa szerint alakíthatja: hordhatja keresztben, hagyományos módon vagy az egyik váll felett. A tartásról hálós Dri-FIT anyagból készült beépített melltartó gondoskodik.

COTTON WORKOUT PANT PAMUT EDZŐNADRÁG:

Nélkülözhetetlen. Némileg nehezebb Dri-FIT pamut anyaga követi viselője vonalait, az alul bővülő szár pedig rendkívül nőiessé teszi. A rugalmas derékmegoldás kényelmes mozgást tesz lehetővé az edzés során. A lapos varrások kevésbé dörzsölik a bőrt. Egy edzőnadrág, amely annyira kényelmes, hogy soha nem vonja el a figyelmet az edzésről? Pontosan!

Ezeket a termékeket keresd az alábbi Nike üzletekben:

Dynamic Sport – Pólus Center Tel: (1) 419-4002
Dynamic Sport – Duna Pláza Tel: (1) 412-0540
Dynamic Sport – EuroCenter Tel: (1) 437-4613
Dynamic Sport – Korzó, Nyíregyháza Tel: (42) 688-132
Dynamic Sport – Győr Pláza Tel: (96) 410-241



Kapcsolódó márkák: Nike


Ajánljuk még

Csinálj helyet még egy Nike cuccnak a szekrényben!

Nike és Adidas termékek 50% kedvezménnyel!

Szeretsz ajándékot kapni?

Nike akciók elsőkézből

Trendi átváltozás a NIKE-val!

Megdöbbentő leárazás a Dynamic Sport Nike üzletekben!

Mozogj a Nike-val!

Top 10 ajándékozási ötlet hölgyeknek!

3 összeállítás - így öltözz sportosan is trendin!