4 sportos trend, amit idén ősszel követünk

Frissítve: 2009. aug. 10., 16:31 | Megtekintve: 4721

Az üzletekben egyre szaporodnak a leárazott nyári kollekciók mellett az őszi darabok is. Készüljünk föl már most az őszre, legyünk mi a legtrendibbek!


Lassan közeledik az ősz, szemezgessünk már jó korán egy kicsit a hidegebb évszakban várható trendek között!

Öltözzünk föl!

Melyik lesz az a négy fő irányvonal, amely az idei őszi és téli divattrendet meghatározza?

Nike póló 5990 Ft, kapucnis pulóver 13490 Ft. Keresd a Dynamic Sport Nike üzletekben!

1. Realista: Diszkrét semlegesség, szórt metálfény, nemes anyagok, letisztult szabás, elegáns sziluett. A selyem és a jersey nőies kontrasztja és lágy grafikus minták adják az irányzat jellegét, amit csillogó metál és lakk kiegészítők tesznek látványossá.

2. Érzékeny: A természet által inspirált gazdag, lágy formavilágú irányzat. Kényelem és luxus érzetét keltő szőrmék, könnyű flanel és áttetsző krepp. A visszafogott, szürkés tónusú összeállításokat élénk, meleg színű részletek teszik izgalmassá, a sziluett hangsúlyozottan lágy, nőies.

Pulóver 11990 Ft, rövid ujjú top 7990 Ft.

3. Misztikus: Madártollak és állatminták melegbarna és zöld árnyalatokban adják a kulcsot az autentikus megjelenéshez. Strukturált tiszta pamut és denim, éles kontrasztban a velúr és bársony puhaságával. Újra trendi a kockás minden fajtája és a nyomott állatminták átfogalmazott formában.

4. Expresszív: A folk és a hippi stílus elemei keverednek az artisztikus elemekkel ebben a sokszínű, izgalmas trendben. A hideg és meleg színek szokatlan kombinációja, az újrahasznosított fonalak véletlenszerű effektusai izgalmas, új irányt képviselnek a divatpalettán. Az ultrakönnyű anyagok és színes denimek garantálják a sportos megjelenést.

Természetes színvilág

Az idei színpaletta

Természet ihlette színek, metálos csillogás, kék, pink és főleg rengeteg kreativitás. Hódítanak a tavaly is sikeres nude árnyalatok, a mézszín, a púderszínek és a bézsek, fehérek halvány kissé koszosabb keverékei. Azért kikacsint ránk még egy-két üde árnyalat a málna és a lila mellett is, így a halvány oliva zöld, és a tearózsa szín.

A természet inspirálta színek kedveznek mindenkinek: a halványabb, rózsás bűrű nők válasszanak inkább a hűvösebb, de élénk színek közül, míg a barnább, olivásabb bőrszínnel rendelkezőknek megengedettek a törtfehérek is.

Cipők és csizmák

Csajos sportcipő 26990 Ft, kosárcipő 31990 Ft.

Idén a cipők színesek, jellemző a két vagy több szín kombinációja. Divat a csizma térd fölé érő verziója lapos talppal és magas sarokkal egyaránt. A nyaktörő darabok mellett szerencsére bőven találunk kényelmesebb, hétköznapi modelleket is. Hálát rebeghetünk akár a Nike-nak is, hogy megajándékoz minket a lapos talp és légbetét örömeivel! Ne legyünk hát restek egy merész húzással naponta váltogatni a stílusokat: egyik nap szexi vamp, míg a másikon sportos nagyvárosi nő!

Trikó 7490 Ft, mellény 23990 Ft, nadrág 15990 Ft.

Használjuk ki a lehetőségeket, merjünk öltözködni mindig a hangulatunknak megfelelően!

A cikkben szereplő termékeket a Dynamic Sport üzletekben találod meg.

Nézd meg a Dynamic Sport – Nike bolt kínálatát a divatkatalógusban!



Kapcsolódó márkák: Nike


Ajánljuk még

3 összeállítás - így öltözz sportosan is trendin!

Top 10 ajándékozási ötlet hölgyeknek!

Megdöbbentő leárazás a Dynamic Sport Nike üzletekben!

Nem teljesült minden kívánságod?!

Szerezz be nyár előtt akár 70%-kal olcsóbban Nike cuccokat!

Mozogj a Nike-val!

6 sztár, aki imádja a Nike-t!

Lehet szűk, mintás, fekete vagy fehér!

Stílushoroszkóp - Divat tippek csillagjegyek szerint