Hol szerzed be az utolsó ajándékokat?

Frissítve: 2008. dec. 22., 13:48 | Megtekintve: 3299

Ha még mindig keresed a boltokat, ahol remek áron kaphatsz férfi és női designer ruhákat, különleges darabokat karácsonyra, mi adunk néhány biztos tippet!


A nagy karácsonyi ajándékozásra készülődve az Ittierre Designer Outlet-ben most minden egyedi designer darabot 20%-os kedvezménnyel kaphatsz meg. Ráadásul az üzlet az ünnepi szezonra tekintettel december 23.-ig minden nap délelőtt 10-től este 8-ig várja a vásárlókat az Alkotás úton, a MOM park mögötti lakópark üzletsorán.

A Wellensteyn a trendi, mégis nagyon meleg télikabátok specialistája. Ha betérsz a Pannónia utca 15-17. alatt található boltba, biztosan találsz olyan darabot, ami a fázós divatőrültek vagy stílusos sportolók tökéletes ajándéka lehet.

A szókimondó, vagány fiúk és dögös csajok biztosan örülnének egy különleges grafikával vagy kissé vulgáris szöveggel díszített pólónak, pulóvernek. Ha egy igazán bevállalós barátodat akarod meglepni, irány az Új Forrás üzletház vagy a Sopron Pláza, ahol a De Puta Madre 69 üzletekben vár a spanyol márka idei kollekciója.

Az Andrássy út 37 alatt nemrég megnyílt Adidas Originals üzletben kapható világmárkás darabok még szebbé tehetik a szeretettel összeválogatott karácsonyi ajándékcsomagot. Többek közt olyan különlegességeket is beszerezhetsz itt, mint a Hellboy cipő vagy a Missy Elliott kollekció.

Ha neves designer márkákat és a legszínvonalasabb tervezők munkáit szeretnéd a fa alá tenni, a Designer Outlet-ben számtalan világhírű divatház kollekcióiból válogathatsz. Az üzletet a Lövőház utca 12.-ben, a Fény utcai piac földszintjén találod meg.

Az ország számtalan pontján, több városban is betérhetsz Dynamic Sport boltokba, ahol Nike cipőket, ruhákat, kiegészítőket vehetsz a sportosan kényelmes, mégis trendi stílus kedvelőinek. Nők, férfiak és gyerekek számára egyaránt találni fogsz megfelelő darabokat, ha megkeresed a hozzád legközelebbi Dynamic Sport boltot üzletlistánkban.

A különösen igényesen és ízlésesen öltözködő férfi családtagok tökéletes ajándékát találhatod meg a Premium Labels Fashion Store kínálatában. A híres divatmárkák elegáns és lezser darabjai közt a Lövőház útról nyíló Mammut első szintjén válogathatsz.

Több városban is betérhetsz a Puma márkaboltokba, ha sportos és fiatalos, mégis régóta jól ismert márkájú cipővel vagy ruházattal lepnéd meg a télen is trendin öltözködő ismerőseidet. A kínálatból nem lesz nehéz választani, csak az üzletlistánkban kell kinézned az egyik közeli boltot, és már indulhatsz is!

Az igazi egyéniségeknek, divat terén is mindig extravaganciát keresőknek nehéz karácsonyi ajándékot választani, de a Pinko szerencsére már nálunk is elérhető. A Fehérhajó utca 14. alatti üzletben a világ minden táján nagy népszerűségnek örvendő, különleges Pinko kollekciókat még beszerezheted Szenteste előtt.

Kellemes készülődést és bevásárlást kívánunk mindenkinek!



Ajánljuk még

Hol kapni ilyen felsőt? Segíts!

Ittierre Gazdaságpolitika a 2010-es divatévben

Designer napszemüvegek a Foolhardy-tól

Szóval nincs olyan farmer, ami pont jó neked?

5 tavaszi kabát

Exkluzív info: Amit csak a Brandshopban találsz meg!

3 szuper napszemüveg, amit még ma megrendelhetsz!

Akciófigyelő: Karácsonyi kedvezmények a hétvégén

Így nyert háborút a farmer