Itt még Heidi Klum is vásárolna

Frissítve: 2009. márc. 12., 17:24 | Megtekintve: 2765

Nos a célzás nem véletlen, hisz most egy olyan boltra hívjuk fel a figyelmedet, ahol akár még a gyönyörű modell nevével fémjelzett Victoria's Secret fürdőruhák, szandálok, ruhák is fellelhetők!


A híres világmárkák szerelmesei jól ismerik már a Designer Outlet-et, ami a Victoria’s Secret, Abercrombie, DKNY, Diane von Furstenberg, Ralph Lauren, Ed Hardy és számtalan más designer brand szuper lelőhelye.


Marc ruha, Victoria’s Secret ruha

Mivel ezek nagyon keresett márkák és a bolt hamar a különleges ruhák imádóinak kedvenc helyévé vált, a Designer Outlet árukészlete minden héten frissül 150-200 női és férfi darabbal. Szinte minden termék teljesen egyedi, ezért nem árt sietned a vásárlással, ha kinéztél valamit magadnak a Vanity-n vagy az üzletben! Ha sikerült megszerezned a kiválasztott modellt, az garantáltan nem jön veled szembe az utcán. Ha mégis lecsúsztál volna álmaid ruhájáról, akkor se búsulj, jövő héten a bolt újabb kincsekkel vár rád. Ezt a Designer Outlet számtalan törzsvásárlója már jól tudja!


Victoria’s Secret bikini, Ed Hardy póló

És ami a legjobb, hogy az üzletet Budapest egyik fő csomópontjánál találod meg: a Mammut I. mögött, a Fény utcai piac földszintjén. Megéri gyakran benézni, mert minden hét egy újabb esély, hogy megtaláld a tökéletes darabokat!

Ajánljuk még:

A Designer Outlet kínálata a piactéren



Kapcsolódó üzletek: Designer Outlet - Budapest, II. kerület


Ajánljuk még

"Ha tetszik, az árban megegyezünk!"

Fürdőruha? Akkor Victoria's Secret!

Carrie Bradshaw kedvence a Designer Outlet-ben!

A stílusnál nincs jobb ajándék!

Designer akciót hozott a hóesés!

Őszi vásár és karácsonyi készülődés a Designer Outlet-ben

Ahonnan LL Junior és más sztárok öltöznek

Új designer outlet Budapesten!

Minden -50% július 31-ig!


Kommentek