Egy Wellensteyn kabát idén télen is a legjobb választás

Frissítve: 2010. nov. 11., 06:00 | Megtekintve: 15272

Most kaptuk a hírt, hogy szuper kabátok érkeztek a Wellensteyn üzleteibe, amik nem csak az idei trendnek, de a jó meleg ruhákról alkotott elképzeléseinknek is megfelelnek!


Idén se számíthatunk másra, mint fagyos és kellemetlen télre, amikor a kabát melege fontosabb, mint az, hogy csinos darab legyen. De mint azt már régóta jól tudjuk, a Wellensteyn kabátok esetében nem kell választani a trendi külső és a kényelmes meleg között. Nézd meg a legújabb kollekciót!

Megérkeztek a Wellensteyn 2010-es újdonságai!

Wellensteyn kabátok - női kínálat

Nézd meg a teljes kínálatot a divatkatalógusban!

A 2010 telére ajánlott Wellensteyn kabátok között nehéz nem találni nekünk tetszőt, bármilyen stílusban gondolkodjunk is. A Wellensteyn üzletekben szuper kollekciókból válogathatsz, érdemes elsőként ide betérni, ha épp most keresel magadnak kabátot a télre.

Ha személyesen szeretnéd átélni a bármilyen kegyetlen fagyot kizáró melegség érzését, nézz be az Allee Bevásárlóközpontban vagy a Pannónia utcában található márkaboltba, és próbáld fel a neked tetsző modelleket. A Wellensteyn webáruházából pedig az ország bármely pontjáról rendelhetsz magadnak.

Wellensteyn kabátok - férfi kínálat



Kapcsolódó márkák: Wellensteyn


Ajánljuk még


Kommentek