Születésnap és sötét címkék

Frissítve: 2008. jún. 2., 13:02 | Megtekintve: 4213

20 éves fennállásának örömére a Springfield exkluzív, Dark Label nevű kollekciója már a boltokba került, a többi idei újdonsággal együtt.


A bohókás, fiatalos és szigorúan nagyvárosi stílusáról könnyen felismerhető Springfield márka kétszeresen örömteli feladatokkal néz szembe most tavasszal. Nemcsak a 2008 tavaszi-nyári kollekciók és az exkluzív Dark Label darabok jelentek meg, de a spanyol Cortefiel cégcsoporthoz tartozó, José Pérez Vázquez által alapított márka idén ünnepli 20. születésnapját is.

A márka női ruhákat és ékszereket csak két éve gyárt. Az idei kollekcióban farmerek, sortok, mini és maxi ruhák, különleges ékszerek, kiegészítők, topok és pólók szerepelnek. Férfiak számára különleges újdonság a Dark Label elnevezésű kollekció, amit csak néhány Springfield üzletben árusítanak, mivel a limitált számban legyártott darabok a lehető legjobb minőséget képviselik.

A Springfield minden ízlésvilágba igyekszik belekóstolni. A ’70-es évek hippimozgalmait idéző daraboktól kezdve a világ különböző országai által ihletett etno mintákig mindent megtalálhatunk. A férfiaknak idén matrózstílust álmodtak meg – csíkos ingek, bermudák, farmer dzsekik és színes grafikákkal díszített pólók sokaságát találjuk a polcokon. A hölgyek letisztult stílusú, kényelmes, egyszerű színekben játszó darabok közt válogathatnak, ilyenek például az új farmernadrágok, bő szabású ruhák és a ’80-as évek rock korszaka által ihletett, nőiesen vad összeállítások.

Ajánljuk még:
h3. Springfield üzletek Magyarországon



Kapcsolódó márkák: Springfield


Ajánljuk még

Legyél Te a partik királya!

Megérkezett a Springfield új napszemüveg kollekciója!

Hordható, de kicsit lázadó a tavaszi Springfield stílus

Springfield 25: Ez vagyok én

Kedvezményre jogosító Springfield kupon olvasóinknak

Springfield kupon csajoknak, csak ma!

Új Springfield női és férfi kollekciók

Star Wars és Family Guy pólók a Springfield-ben

Szóval nincs olyan farmer, ami pont jó neked?