Akarsz úgy kinézni, mint Amy Winehouse?

Frissítve: 2008. márc. 5., 12:17 | Megtekintve: 4585

Minden híresség stílusát utánozzák a rajongói, Amy pedig meg is akarja könnyíteni dolgukat saját ruha és smink kollekciója megjelentetésével.


Amy Winehouse, a sorozatos drog botrányaival és 5 Grammy díjával hírnevet szerzett dalszövegíró-énekes eddig nem vallotta magát a divat rajongójának, most mégis megmutatja egy teljesen új oldalát, és saját kollekciót tervez. A divatházak tervezői annak ellenére látnak fantáziát Amyben, hogy a 2008-as NME Díjátadón átvehette a legrosszabb külsejű hírességnek járó „kitüntetést”, tavaly pedig a Blackwell féle Legrosszabbul öltözött nők listáján második helyet kapott – bár Roberto Cavalli szerint, aki az első helyezett Victoria Beckham mellett is kiállt, ez a lista nem bír komoly jelentőséggel.

„Amy külsejét és öltözködését rengeteg lány utánozza le világszerte, ezért jó nagy pénz van az ő stílusát képviselő kollekciókban” idézte az énekesnő egy meg nem nevezett barátjának véleményét a The Sun hírlap. „Többféle terméket akar kihozni, nem csak ruhákat, hanem kendőt, parfümöt, sminket és hajlakkot is. Persze mindez az ő egyedi, jól felismerhető stílusát keltené életre.”

Még nem lehet tudni, mely cégekkel és márkákkal dolgozna együtt Amy, de annyit biztos források már elárultak a sajtónak, hogy több divatruházattal és kozmetikumokkal foglalkozó vállalat képviselőivel is folynak a tárgyalások. Bármikor és bárki pártfogásával jelennek is meg az Amy Winehouse termékek, az énekesnő számára a lényeg csakis az lesz, hogy rajongói egészen a legapróbb részletekig tökéletesen tudják utánozni megjelenését.

Ajánljuk még:
h3. Egyéb sztárhírek a blogon



Ajánljuk még

9 sztár, akik divattervezői babérokra törnek

Britney Spears, mint divattervező

A márka, amiről még sosem hallottál

Jennifer Lopez perel

Harc a ruhákért Spice Girls módra

Victoria Beckham ruhátlanul segít a rákbetegeknek

Sheryl Crow western életérzése

J.Lo szerint a harmadik a nyerő