J.Lo szerint a harmadik a nyerő

Frissítve: 2008. febr. 4., 09:01 | Megtekintve: 1909

Bár a divatvilág eddig nem bánt vele kesztyűs kézzel, Jennifer mégis teljes erőbedobással tervezte és mutatta be az új JustSweet kollekciót.


A nemrég megszüntetett JLo by Jennifer Lopez és a csúnyán megbukó Sweetface kollekciók után sem adta fel divattervezői ambícióit Jennifer, inkább bemutatta a JustSweet-et.
A visszafogottan elegáns, fiatalos színekkel és formákkal operáló kollekcióval J.Lo azon fiatal lányokat és nőket célozza, akik szeretik a koruknak megfelelően szexis, mégis kifinomult és ízléses viseleteket. Mivel a JustSweet célközönségét főként tinik és fiatal felnőttek teszik ki, J.Lo úgy döntött, ezúttal lejjebb ad a csillagászati árakból, és elérhetővé teszi kollekcióját a tömegek számára is.

“A JustSweet darabokat viselő lányok kifinomultnak és sikkesnek érezhetik magukat, az idősebb hölgyek pedig valósággal megfiatalodnak” mondta J.Lo a nagyszabású bemutatón. “Célzatosan úgy terveztük az összeállításokat, hogy mindenki biztosan megtalálja a maga számítását.”

A New York-i divathéten bemutatott kollekcióban topok, nadrágok, ruhák, táskák, szemüvegek és egyéb kiegészítők is helyet kaptak. A teljes 2008-as JustSweet tavaszi-nyári kínálat megtekinthető és megrendelhető a hivatalos honlapon. Jó hír az elkötelezett J.Lo rajongóknak, hogy nem kell a hazai forgalmazókra várni, ugyanis az oldalon még Magyarországra is lehet rendelni.

Ajánljuk még:
h3. JustSweet a piactéren

JustSweet hivatalos oldal



Kapcsolódó márkák: Justsweet


Ajánljuk még

9 sztár, akik divattervezői babérokra törnek

Victoria Beckham ruhátlanul segít a rákbetegeknek

Jennifer Lopez perel

Britney Spears, mint divattervező

A márka, amiről még sosem hallottál

Sheryl Crow western életérzése

Akarsz úgy kinézni, mint Amy Winehouse?

Harc a ruhákért Spice Girls módra