TOMS + Keith Haring kollekció

Frissítve: 2016. júl. 30., 23:25 | Megtekintve: 193761

A TOMS és a Keith Haring Alapítvány együttműködéséből született meg az a kollekció, mely a legendás művész öröksége előtt tiszteleg. A különleges kollekció Keith Haring ikonikus munkáinak egy válogatását jeleníti meg a TOMS cipőin és napszemüvegein.


Keith Haring művészete és társadalmi aktivitása az 1980-as évek New York-i utcai kultúrájára reflektált, ahol Haring először a New York-i metróállomásokon létrehozott krétaműveivel lett ismert, egy olyan újszerű megközelítéssel, ami a művészetét elérhetővé tette mindenki számára, és emellett meglepetésszerűen beindította a karrierjét is. Ma Haring a társadalmi és politikai témák művészetébe való beemeléséről, az általa használt élénk színekről és energikus mintákról, illetve természetesen az innovatív kezdetekről híres.

A TOMS + Keith Haring kollekció darabjai Magyarországon a PIG Shoes üzleteiben kaphatóak június 10-től. A TOMS most is minden cipő megvásárlása után egy pár új cipőhöz juttat egy rászoruló kisgyereket a világban. One for One®.

A TOMS

Blake Mycoskie 2006-os argentínai utazása során látta, hogy milyen nehézségekkel kell szembenéznie a helyi gyerekeknek, akiknek nincs cipőjük. Hogy segíthessen, létrehozta a TOMS-ot, a céget, amely minden eladott pár cipő után ad egyet egy rászoruló gyereknek. One for One®. Ami egy egyszerű ötletként indult, gyorsan egy erős üzleti modellé fejlődött. Felismerve, hogy a One for One modell más alapvető szükségletek terén is segíthet, a TOMS 2011-ben elindította a TOMS Eyeweart, 2014-ben a TOMS Roasting Co.-t, 2015-ben pedig a TOMS Bag és a TOMS High Road Backpack kollekciót. A One for One igéreteinek megfelelve a termékek megvásárlása segíti a rászoruló emberek életének jobbá tételét, azáltal, hogy látásjavító programokat, tiszta ivóvizet kínál, segíti a biztonságos szülés lehetőségeit és az iskolai zaklatás megelőzését. A TOMS úgy működik, hogy jobbá tegye az emberek életét. Minden egyes termék megvásárlásával segíthetünk egy rászoruló emberen. One for One®.



Ajánljuk még

Az idei Harley-Davidson motoros kollekció

Itt van az ősz... Ilyen lesz az idei trend!

Furcsán eklektikus a Levi's X Liberty London kollekció

Utcabálon mutatták be az Isabel Marant pour H&M kollekciót

Use-unused férfi kollekció!

Párizsi divat karácsonykor a H&M-ben

Léber Barbara - itt az első Beach Couture kollekció!

A Kardashian körömlakk kollekció

9 sztár, akik divattervezői babérokra törnek