Wellensteyn üzletbemutató blog

Nálunk is hódít a "Megnyerő minőség"

Frissítve: 2009. nov. 16., 11:26 | Megtekintve: 10015

Megnyitott hazánkban az első Van Graaf üzlet, ahol a közel 100 világmárka közti válogatást exkluzív élménnyé varázsolják.

A VAN GRAAF november 11.-én megnyitotta első magyarországi üzletét a Allee-ban, ahol 4000 nm-en 100 népszerű divatmárkával várják a látogatókat.

Olvass tovább »



Madonna is ezt a télikabátot viseli

Frissítve: 2008. dec. 5., 19:07 | Megtekintve: 6735

Ha eddig a trendi külső kedvéért egész télen egy divatos, de vékony kabátban fagyoskodtál, akkor eljött a te időd! A Wellensteyn újonnan nyílt márkaboltjában csinos és elképesztően meleg télikabátok várnak rád.

Az egyre fagyosabb téli napok beálltával a tökéletesen meleg ruha viselése sokszor egyenlő a csinos, trendi külsőről való lemondással. Ám most örömmel jelentjük, hogy szerencsére mi megtaláltuk a megoldást a világhírű, prémium kategóriás kabátokat kínáló Wellensteyn nemrég megnyílt, első budapesti márkaboltjában. Kabátjaik egyedi, olykor extravagáns megjelenése mellett a legfontosabb tényező, hogy még a legdermesztőbb hidegben is melegen tartják viselőjüket.

A Wellensteyn név tőlünk nyugatabbra már régóta jól ismert, a divatkedvelők és a hírességek körében egyaránt. Azt bizonyítva, hogy a sztárok is szeretnek melegen, de csinosan öltözni, Madonna és ex-férje, Guy Ritchie nemrég felkérte a cég tervezőjét, hogy készítsen számukra egyedi Wellensteyn kabátot.

A nemrég megnyílt pannónia utcai márkabolt hatalmas választékában biztosan megtalálod a stílusodnak leginkább megfelelő kabátot. Amennyiben a Wellensteyn nemzetközi katalógusából választasz egy olyan darabot, mely itthon éppen nincs raktáron, azt az üzlet két héten belül beszerzi neked.
A boltban nem csak a színek, stílusok és anyagok széles skálája, de különösen nagy méretválaszték is vár. A kisgyermekekre tervezett ruháktól kezdve (a legkisebb méret 92-es, kb. 4 éves gyereknek) egészen az 5XL-es darabokig mindenki talál stílusának és testalkatának megfelelő kabátot.

Nem kell hegymászónak lenned ahhoz, hogy megszeresd az új kollekciót, bár egy divatos Wellensteyn kabátban akár alpesi túrára is indulhatnál. A márka immár 30 éve gyárt szélsőséges időjárással találkozó sportolók, hegymászók, túrázók, golfozók, vadászok és lovas sportot űzők számára különlegesen meleg és strapabíró ruházatot.

Amennyiben neked is fontos, hogy idén télen divatos, egyedi és trendi legyél anélkül, hogy fáznod kelljen, látogass el a Pannónia utca 15-17. alatt található Wellensteyn üzletbe és nézz körbe – biztosan megtalálod álmaid kabátját!

Ajánljuk még:

Wellensteyn kollekció a piactéren