Puma sportoló + sportoló blog

A világ leggyorsabb cipője nemsokára a boltokban

Frissítve: 2009. aug. 19., 15:42 | Megtekintve: 5866

Ebben a cipőben állította fel múlt héten megdöbbentő, új világrekordját Usain Bolt, a történelem valaha élt leggyorsabb futója - hamarosan mi is megvehetjük!

A háromszoros olimpiai bajnok atléta Usain „Villám” Bolt káprázatos, 9.58 másodperces világrekordot állított fel 100 méteren vasárnap este a berlini Olimpiai Stadionban.

„Ezért edzettem egész évben. A cipő szinte hajtott előre. Igazán élveztem a versenyt” – nyilatkozta az örömmámorban úszó Bolt, miután célba ért.

Olvass tovább »



Trendi pumák golfütővel

Frissítve: 2008. márc. 28., 13:28 | Megtekintve: 5269

Egy sztár életének minden pillanatában elengedhetetlen a divatos külső, ezért Luke Wilson megtervezte a golfpályán kószáló férfiak Puma kollekcióját.

A hollywoodi körökben szenvedélyes sportemberként ismert Luke Wilson-ról kevés rajongója tudja, hogy saját helyet tartanak fenn számára a 40 legjobb golfjátékos toplistáján. A Puma felkérte őt és Johan Edfors svéd golfbajnokot néhány trendteremtő darab megtervezésére, így kettejük együttműködéséből született meg az új tavaszi kollekció, amit főleg az 1950-es évek sportruházati divatja ihletett.

„Élvezetes volt a Pumával együtt dolgozni, egyes darabok megtervezésével elég jól elszórakoztunk. Például lesz egy olyan cipőnk is, amit a golfpályán és az utcán egyaránt lehet hordani, mivel a talpáról egyszerűen levehetők a tüskék” – nyilatkozta Luke Wilson, aki ironikus módon a “Tenenbaum, a háziátok” című filmben teniszbajnokot alakított. „Ez a kollekció az én személyiségemet és stílusomat tükrözi, mert jól tudom, milyen nagy szükség van egy kis divatra a golfpályán.”

Ám a Puma honlapja szerint a tervezőpáros munkáját korántsem a tökéletes egyetértés jellemezte, mivel „Wilson főleg a sötét színeket, a kéket, feketét, a szimpla és szolid stílust részesíti előnyben, míg Edfors inkább az élénk, világos, neonzöld és pink darabok, a minél feltűnőbb hatás híve”.
A kollekció várhatóan két részletben jelenik meg, áprilisban és júniusban. Külön meglepetés, hogy a Wilson-Edfors darabokkal egy időben a női Puma golfkollekcióhoz is kiadnak néhány exkluzív kiegészítőt, amiről egyelőre annyit lehet tudni, hogy többek közt egy selyem-dzsörzsé póló és kötött felső is lesz benne.

Luke Wilson és Johan Edfors interjú:

Ajánljuk még:
h3. Hazai Puma üzletek