Jimmy Choo blog

Luxus bulizós cuccok ősztől a H&M-nél

Frissítve: 2009. jún. 19., 12:09 | Megtekintve: 4994

Megdöbbentő együttműködés a divat világában: a híres és csodálatos Jimmy Choo cipőket hamarosan a H&M-ben is beszerezhetjük!

Idén ősszel a brit luxuskiegészítő-márka, Jimmy Choo hozza el nemzetközi hírű pompáját és mutatja be sokak által csodált cipőit és táskáit a világ kb. 200 kiválasztott H&M üzletében, ahol a termékek november 14-től lesznek kaphatók. Ez az első alkalom, hogy a H&M egy kiegészítő márkával működik együtt, és a kollaboráció megünneplése céljából a Jimmy Choo egy, a kiegészítőkhöz illő női és férfi ruhakollekcióval bővíti ki tervezői skáláját.

“Megtisztelő volt számunkra a H&M-mel együttműködő divatóriások sorába lépni, és a divatkövető, elegáns nők számára kollekciót tervezni, valamint néhány nagyszerű férfi terméket is elkészíteni” – mondta Tamara Mellon, a Jimmy Choo alapítója és elnöke. – “A Jimmy Choo egy kifinomult, modern, könnyen elérhető és ragyogásban gazdag kollekciót hoz majd a H&M-nek; olyan tökéletes bulis darabokat, amelyeket most megvehetsz, és éjszaka elkoptathatsz!”

A Jimmy Choo cipők a hollywoodi vörös szőnyeg meghatározó szereplői, és az Oscar-díj átadók olyan kitüntetett színésznői viselték, mint például Cate Blanchett, Halle Berry, Hilary Swank és sokan mások.

A híres Jimmy Choo cipők a H&M számára készült exkluzív kollekció leglényegesebb, de nem egyedüli elemei lesznek. A luxusmárka táskáiról is híres, ezért a H&M számára a luxus-hatást garantáló kiegészítők egy teljes áruskáláját készíti el. A női kollekció és a férfiaknak tervezett termékek révén a Jimmy Choo az éjszaka valódi ragyogását hozza el a H&M-hez.

Nézd meg a H&M kollekciót a divatkatalógusban!Egy kis Oscar-divat 2008-ra

Frissítve: 2008. febr. 25., 11:09 | Megtekintve: 6634

Gyors pillantás az idei Oscar díjkiosztó gála vörös szőnyegén felvonuló ruhakölteményekre, a teljesség igénye nélkül.

Az egyszerűen elegáns Kristin Chenoweth ezúttal a tavaly nagy felhajtással bemutatott Armani Privé haute couture kollekció egyik darabját választotta, ami hosszúsága miatt jobbára eltakarta Christian Louboutin cipőjét.
A pánt nélküli ruhát viselők táborát erősítette Jessica Alba egy lila Marchesa alkotásban, csupa Jimmy Choo kiegészítőkkel, illetve az idei Mango kollekcióján jelenleg is dolgozó Penelopé Cruz, aki Chanel Couture estélyijét tetemes mennyiségű gyémánttal egészítette ki.

Az egyedi design kedvelői is képviseltették magukat, például Anne Hathaway, aki egy vörös, aszimmetrikus, rózsával díszített Marchesa ruhakölteményben jelent meg.
A divatvilágot több oldalról is támogató Heidi Klum szintén sokkterápiával próbálta magára vonni a figyelmet, és egyedi tervezésű, égővörös John Galliano Haute Couture taffeta ruhában libbent be a gálára.
A végül Oscar nélkül távozó Julie Christie volt az egyetlen, aki nem egy jól ismert divattervezőhöz fordult az estre való készülődés közben, inkább saját magának tervezett viseletet a nagy alkalomra. Tanya Gill stylist próbált nyújtani némi segítséget neki, a végeredmény pedig kétségtelenül igen érdekesen alakult.

Az est díjazottjai vajon győzelemhez öltöztek? Tilda Swinton lett az év legjobb női mellékszereplője, a szobrocska átvételénél az Alber Elbaz féle Lanvin kollekció egyik fekete, selyem estélyijét viselte.
Marion Cotillard nem a Kis Hableány, hanem Edith Piaf megformálásáért kapta a színészvilág legelőkelőbb díját, hiába emlékeztet egy mesefigurára a Jean Paul Gaultier által készített, pezsgőszínű, pikkelymintás kreáció, melyhez Sergio Rossi adta az alkalmi cipellőket.
Az eddig jobbára ismeretlen forgatókönyvíró, Diablo Cody végül elvitte az Oscar díjat, ám már bevonuláskor feltűnést keltett a vörös szőnyegen a John Galliano által tervezett Dior kollekcióból való, leopárdmintás, kövekkel kirakott selyemruhája.

Ajánljuk még:
h3. Teljes képgaléria az Oscar.com-on