Fotózás blog

Fantasztikus stílussal remekel Milla Jovovich!

Frissítve: 2013. máj. 27., 12:15 | Megtekintve: 74176

A török Vogue májusi címlapjára és oldalaira Milla Jovovich-ot fotózták, nem kis sikerrel. A modell és színésznő immár 38 évesen is csúcsformában van. Sötét hajjal és ezzel a fekete stylinggal is ultra dögös a modell, nézzétek a képeket!



Kis Hegedüs Réka spontán is élményt nyújt

Frissítve: 2009. dec. 3., 11:08 | Megtekintve: 6398

Még sosem láthattuk így Kis Hegedüs Réka korábbi Playboy-modellt, aki most egy különleges fotózáson vett részt Kasza Tiborral. Nézd meg te is a gyönyörű képeket!

Kis Hegedüs Réka új oldaláról mutatkozik be: Kasza Tiborral készített fotói olyanok, amelyek nem csak a női bájakra éhes férfitekintetet vonzzák, de bárki számára esztétikai élményt jelentenek. Bár nem nélkülözik a rejtett erotikát, a képek elsősorban egy retro-életérzést sugallnak.

Olvass tovább »


Füstgép, smink, New York

Frissítve: 2009. okt. 26., 13:00 | Megtekintve: 2893

VIP partyk, fotózás és hírnév - folytatódnak Abodi Dóra divattervező kalandjai a New York-i éjszakában.

Ismét fotósokról, modellekről és divatról mesél Abodi Dóra, az egyetlen magyar tervező, akinek kollekciója kijutott az idei New York-i Divathétre. Az első részben a divatbemutató élménybeszámolóját olvashatod el (itt találod a cikket), a második rész pedig a fergeteges afterparty-val és egy exkluzív fotózással folytatódik.

Olvass tovább »