Aktuális blog

A USE legújabb látomása

Frissítve: 2008. febr. 21., 17:29 | Megtekintve: 2669

A USE-unused márka márciustól új kollekcióval debütál. Ezúttal nem ruhákról adunk hírt, hanem egy kiegészítőről, ami a közelgő tavaszi napsütésben minden nő táskájából előkerül... Napszemüveg!...

Alig, hogy beszámoltunk a cég egyre növekvő nemzetközi sikereiről, újabb meglepetéssel szolgálnak. Most már biztos a hír, márciustól kapható a USE első napszemüveg kollekciója.
A napszemüvegekről megtudtuk, hat fazonból áll a kollekció, mindegyiknél háromféle színből választhatunk. Az egyik fazon unisex, tehát a férfiakra is gondoltak! Színek tekintetében leginkább a fekete, barna színek dominálnak, de lesz fehér, sőt még csíkos keretes is. A napszemüvegeket Olaszországban gyártják. Jövő hónaptól megvásárolhatók a szemüvegek, hogy pontosan mely szalonokban, arról hamarosan értesülhettek itt nálunk a Vanity divatblogban.
Indulj el és fedezd fel, milyen az, ha valami igazán különleges dolgon keresztül szemléled a világot és az visszanéz rád!

Próbáld ki!

Fotó: Lábady István

Ajánljuk még:
h3. Napszemüvegek a piactéren



Converse-re fel!

Frissítve: 2008. febr. 14., 17:41 | Megtekintve: 14103

Szeretnéd megtudni, hol találkozhatsz elsőként kedvenc tornacipőd tavaszi modelljeivel?

A mindig trendi, mindig fiatalos márka új, 2008-as tavaszi kollekciója – köztük a legfrissebb Chuck Taylor modellek – márciustól megtalálható a ConverseShop Astorián és az Erzsébet körúton található üzleteiben illetve webshop-jában!

Ajánljuk még :
h3. Converse termékek a piactéren


USE ruhák - leárazás!

Frissítve: 2008. febr. 12., 12:24 | Megtekintve: 9103

Akik még szeretnének egy-két szuper darabot elcsípni, ráadásul kedvezményes áron, azoknak a figyelmébe ajánljuk:



Készülj fel a Valentin napi meztelenkedésre!

Frissítve: 2008. febr. 8., 13:10 | Megtekintve: 4052

5 egyszerű lépés biztosítja, hogy Valentin nap hosszú éjszakáját magabiztosan és szexisen várd, szégyenlősség és aggodalmak nélkül.

Ha te magad sem vagy kibékülve pucér idomaiddal, hogyan tudnál csábító vadmacskává változni Valentin nap éjszakáján? Pedig a legtöbb nő még otthona magányában is képtelen feszengés nélkül meztelenkedni. Íme néhány tipp, amivel lehengerlően magabiztos lehetsz a szerelmesek napján:

1, Az egészség a jó közérzet alapkövetelménye. Testmozgás, megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása és a helyes bőrápolás elengedhetetlen ahhoz, hogy jó barátságba kerülj saját testeddel, és mindent megtegyél a vonzó külső érdekében.

2, Az ápoltság környezeted és saját magad számára is fontos ahhoz, hogy vonzó és kiegyensúlyozott légy. A testszőrzeted karbantartása, hajad állaga és a frizurád, a napsütötte barnaság, kicsinosított körmök – minden apró részletre figyelj oda, és még jóval az áhított éjszaka előtt tedd rendbe a problémás területeket.

3, A helyszín felkészítése is döntő fontosságú. A fényforrások inkább hátad mögött legyenek, semmint a fejed felett, így előnyösebben kihangsúlyozod körvonalaidat. Némi hangulatos gyertyafény romantikus atmoszférájában könnyen fel lehet oldódni.

4, Viselkedj természetesen, ne szorongj, sose húzd be görcsösen a hasad! Inkább egyenesítsd ki a gerinced és kissé húzd hátra a vállad, nézz mélyen a partnered szemébe. Legfőképp pedig eszedbe ne jusson zsírpárnáidon vagy egyéb hibáidon agyalni a kritikus pillanatokban!

5, Használj játékos kiegészítőket, próbálj elvonatkoztatni a sokat látott, szexis fehérneműktől, és inkább találd ki saját magad, mivel tehetnéd izgalmasabbá megjelenésedet azon a bizonyos éjszakán.

== ==

Ajánljuk még :
h3. Fehérneműk a piactéren