Méregdrága vagy kínai? Van más lehetőség is!

Frissítve: 2010. márc. 17., 08:00 | Megtekintve: 5185

„Lelkesedés a szépség iránt – hogy tökéleteset alkossunk” - ez Megla Rózsa ruhatervező krédója. A megfizethető Navona by Pastell nem csak tavaszi kollekcióját mutatta be, hanem vadiúj szalonját is.


Bár 15 évnyi tapasztalattal rendelkezik, Megla Rózsa és az általa vezetett Navona idén mégis új módon jelenik meg a divatvilágban trendeken kívüli, nőies ruháival. A márciusi bemutatón láthattunk business, alkalmi-esküvői és casual viseleteket, valamint cégeknek kínált formaruhákat.

A Navona by pastell márkát a minőség és professzionizmus jellemzi, a ruhák az elegáns, nőies, modern vonalvezetést, kényelmes viseletet fémjelzik, megfizethető árakon.

A Navona by pastell szlogenje: „Méretére hangoljuk a divatot”

Exkluzív bemutató a harmadikon

Az új szalon egy új korszak kezdetét is jelöli: az eddig felhalmozott tapasztalat kamatoztatását és a „szolgáltató show-room” fogalmának meggyökereztetését. A szalonból a vásárlók saját méretre készített kollekciókkal és személyre szabott tanácsadással térhetnek haza.

A most bemutatott kollekcióra jellemző, hogy a prêt-à-porter jegyében a tervező kerülte a túldíszítést és inkább rafinériával, az anyagok továbbgondolásával bolondította meg és tette ezzel hordhatóbb viseletté. A casual darabok, kosztümök mellett party ruhák, estélyik és esküvőre szánt darabok is megjelentek a modelleken – ezekből láthatsz néhányat a képeken.

Az egyénre szabott eleganciát nemcsak hirdető, de azt meg is valósító Navona by pastell márka szalonja üde színfolt a plázák, méregdrága szalonok és kínai üzletek kavalkádjában.



Ajánljuk még

Bemutatták a Calvin Klein 2010 tavasz-nyári kollekcióját

A modern nőt a divat segíti útján

Váratlan trendgyőztes: a military stílus

Kosárfonású notebook táska és más magyar csodák

Félmeztelen és hétköznapi modellek Makány Márta bemutatóján

Találd meg idei önmagad az Arena Plazában - programajánló


Kommentek

csokinyuszi – 2010. márc. 17., 22:30

Azért az utolsó nem rossz, csak nem ebben a színben, mondjuk nem a csajra méretezték, kicsit lóg rajta


netti – 2010. márc. 17., 15:39

uff..láttam szebb ruhákat is...