Ezek az üzletek nyíltak most az Allee-ban!

Frissítve: 2012. jún. 29., 08:11 | Megtekintve: 5021

Az Allee Bevásárlóközpontban újabb üzletek nyíltak, melyekben a divat egzotikus cikkeit és a profi körömápoló kellékek tárházát egyaránt megtaláljuk.


A NEW YORKER augusztusban nyíló divatüzlete, a THE BODY SHOP kozmetikai világmárka termékei, a PINK WOMAN trendteremtő egzotikus divatcikkei, a BACI LINGERIE luxus női fehérnemű kollekciója, a NAIL&GO professzionális körömápoló szolgáltatásai, valamint a GEOX lélegző lábbelijei különleges színvonalat képviselnek a szépség, a divat és az elegancia világában.

New Yorker

A NEW YORKER 2012. augusztus 23-án nyitja meg több mint 1000 négyzetméteres üzletét az ALLEE-ban. A kollekció saját márkás termékekből fog állni, megtalálhatók lesznek a FISHBONE, FISHBONE SISTER, SMOG, AMISU és CENSORED legújabb darabjai, de gazdag kínálat várható az ACCESSOIRES termékekből is. A későbbiekben a vásárlókat az üzlet saját in-store rádióján keresztül tájékoztatják a legújabb zenei-, divat- és életmód trendekről.

The Body Shop

A THE BODY SHOP kozmetikai világcég alkotta meg az első testvajat 1992-ben, és a csodálatosan tápláló testápolók sikere azóta is töretlenül tart. Az Allee-beli üzletben megtalálható a bársonyos illatú shea-vajastól a zamatos mandarinoson át egészen a tavaszillatú mézvirágosig a teljes testvaj-kínálat. Az alapanyagokat méltányos kereskedelemmel szerzik be, nem tesztelnek állatokon, valamint termékeik 100%-ban vegetáriánusok. Az üzlet az I. emeleten található meg.

Pink Woman

A PINK WOMAN a fast fashion világában kimagasló gyártó. A június elején megnyitott új üzletében a női divattrendek fiatalos változatait találhatják meg az érdeklődő vásárlók. A kínálat markáns részét képezik a görög divatvilág merész, egyedi, szezonális termékei. Az üzletlánc törzsvásárlói kártyarendszert is ajánl hűséges ügyfeleinek, amely levásárolható összeget és százalékos kedvezményeket is biztosít. Az üzlet az Allee I. emeletén található meg.

Baci Lingerie

A floridai székhelyű BACI LINGERIE (ejtsd: bacsi – a szó csókot jelent olaszul) a világ legdinamikusabban fejlődő fehérnemű márkája 2012. június 28-án nyitja meg üzletét az ALLEE-ban. „Megfizethető luxus” – e két szóban foglalható össze üzleti filozófiájának lényege. A cég nők milliói számára teszi lehetővé szerte a világon azt, hogy az igazán jó minőségű fehérnemű ne elérhetetlen luxus legyen csupán, hanem mindennapi viseletté válhasson. Az egyedülálló női fehérnemű választék mellett több mint 200 féle könnyen kezelhető, egyszerűen felragasztható műszempilla termék várja az igényes vásárlókat a bevásárlóközpont I. emeletén.

Geox

A GEOX április óta várja a vásárlóit az Allee-ban. A „lélegző technológiát” alkalmazó, lábbeliket gyártó világcég folyamatos akciókkal várja az I. emeleten a férfi-, női-, valamint gyermekcipő után érdeklődőket. A lábbelik mellett trendi felsőruházati cikkekel, pólókkal, dzsekikkel, valamint divatos kiegészítőkkel találkozhatnak a vásárlók.

Nail & Go

A NAIL&GO az I. emeleten, szintén áprilisban nyitott meg. A kézápoló stand kéz- és körömápoló szolgáltatásai mellett csúcskategóriás, professzionális, otthon is használható, elérhető árú körömlakkok (CND, ORLY, OPI) várják a vásárlókat. Mindemellett SPA manikűr, japán manikűr, gél lakk, épített köröm szolgáltatások segítségével, szakképzett munkatársak biztosítják az ápoltság legmagasabb érzetét. A nyitási akció után jelenleg egy 30%-os kedvezménnyel várják a hölgyeket és az urakat egyaránt.



Kapcsolódó márkák: FSBN

Kapcsolódó üzletek: The Body Shop - Allee, New Yorker - Allee, Geox - Allee, Baci Lingerie - Allee, Pink Woman - Allee


Ajánljuk még