Pimkie, a modern városi életérzés

Frissítve: 2007. nov. 22., 08:01 | Megtekintve: 4311

Az Európa szerte híres divatmárka fiatal lányok ízlésére specializálódott, emiatt évről-évre úgy újjászületik, hogy rá sem lehet ismerni.


2005-ben a német cég monumentális arculatváltáson esett át, nem csak vadonatúj logót és marketing tervet hoztak létre, de a márka koncepcióját is teljesen felfrissítették, és a dan pearlman markenarchitektur építészeivel kidolgozták egy különleges elrendezésű üzlet terveit. A Pimkie márkaboltokban háromféle kollekciónak, a trendi, hétköznapi és a nőies stílusnak külön helye van, miközben a falak színétől kezdve, a kifutóra hasonlító pénztársorokon át egészen a háttérben szóló zenéig mindent aprólékosan kidolgoztak a márka megálmodói.

Mivel a Pimkie „egy saját világát megteremtő, modern életstílus” képviselője, a boltokban nem csak reális árú ruhákat lehet kapni, de a vásárlókat kifejezetten buzdítják arra, hogy felpróbálják és kombinálják a darabokat, ott helyben kísérletezve ki saját, egyedi stílusukat. Kollekcióik elsősorban a 15 és 25 év között korosztályt célozzák meg, a tervezőik pedig nagyon jól tudják, hogy ezt az életkort a kísérletezések, a külvilág felé mutatott kép fontossága, az aktuális divattal és példaképekkel való azonosulás jellemzi.

1974-es alapításakor a vállalat még a Pimckie nevet viselte egy zoknifajta után, ám a „c” betű elhagyása óta folyamatosan újításokra törekszik, lépést tartva a fiatalok világával: MMS üzenetekben küldik el a szolgáltatásra feliratkozott tagjaiknak az új vagy akciós darabok képeit, honlapjukat mindig naprakészen frissítik, és szorosan együttműködnek a VIVA tévécsatornával is.

Ajánljuk még:
h3. Pimkie kollekció a piactéren

Pimkie üzlet lista

VIVA Style 2007 a Pimkie-nélKapcsolódó márkák: Pimkie

Kapcsolódó üzletek: Pimkie - Arena Plaza, Pimkie - Campona


Ajánljuk még

50%-os akció a Pimkie Árkádban péntektől vasárnapig!

VIVA Style 2007 a Pimkie-nél

Atom Árak - akció a Pimkie-nél

Pimkie póló akció - a harmadik szinte ingyen

Pimkie akció - a diákok most jól járnak!

Hatalmas júliusi leárazás a Pimkie-nél

Forródróton: Teljes arculatváltás és új koncepció a Pimkienél!

Újabb akció a Pimkienél, most a farmerokon a sor

Itt jön a Pimkie őszi kollekciója!