CATHY'S by Magenta blog

Cathy'S divatbemutató a siófoki Palace Clubban

Frissítve: 2009. aug. 28., 13:52 | Megtekintve: 9289

New Yorki hangulatban robbantak be a Miss Hungary szépségkirálynők a kifutóra, hogy a Cathy'S legújabb kollekcióját bemutassák a közönségnek.

A Palace Dance Club közönsége egy emberként kapta fel a fejét, amikor egyszer csak a New York felhőkarcolóit idéző háttér mögül, dübörgő zenére, vadóc frizurával megjelentek a kifutón a 2009-es Miss Hungary szépségkirálynők. Így indult a CATHY SMITH by Magenta új kollekciójának fergeteges bemutatója.

Olvass tovább »



Magyar énekesnő lett a divatmárka új arca

Frissítve: 2009. aug. 11., 13:03 | Megtekintve: 5552

Az első VIVA tv-s klipjével máris híressé vált tini popénekesnő, Rami lett a Magenta új, fiatalos márkájának hivatalos reklámarca.

A Magenta trendi és fiatalos almárkája, a Cathy’S végre megtalálta ideális arcát Rami, a feltörekvő magyar popénekes lány személyében.

Olvass tovább »


Szuper parti és lazulós ruhák a Magentától

Frissítve: 2009. júl. 10., 15:38 | Megtekintve: 10361

Nyáresti buliba keresel ruhát vagy csak lazulni szeretnél? A Magenta két aktuális kollekciója egyformán lenyűgöző, stílusában mégis teljesen eltérő.

Magenta

A mindig elegáns, divatos nőket célzó Magenta nyári ruhái egyedi, vibráló színeikkel hívják fel magukra a figyelmet. Felveheted a nyár összes bulijába, de akár munkába is pl. egy lapos szandállal, flip-floppal, ha nem olyan helyen dolgozol, ahol a kiskosztümöt követelik meg tőled. Ezek a Magenta ruhák könnyed, rugalmas anyagokból készültek, éppen ezért kényelmesek, miközben fazonuknak és stílusuknak köszönhetően tökéletesen nőiessé varázsolnak.

Nézd meg a teljes Magenta kollekciót a divatkatalógusban!


Cathy Smith

A Magenta kishúga, a Cathy Smith márka aktuális kollekciójában mindent megtalálsz, ami ahhoz szükséges, hogy kényelmesen és lazán érezd magad, amikor csak éppen pihenni, kirándulni, sétálni van kedved. A trendi buggyos nadrágok, sortok, rövid ujjú kapucnis vagy félvállas felsők, könnyű topok és miniszoknyák egyszerű, fiatalos stílusban, borzasztóan puha, finom pamut anyagból készültek, csakis azért, hogy a te kényelmedet szolgálják – úgy, hogy közben trendi nőcis legyél. A darabok egymással kitűnően kombinálhatók.

Nézd meg a teljes Cathy Smith kollekciót a divatkatalógusban!



Új hazai divatmárka a Magenta tervezőasztaláról

Frissítve: 2009. máj. 7., 20:28 | Megtekintve: 3406

Profi csapatmunka, igényesen elkészített kampányok, gyönyörű, exkluzív márkaboltok, kéthetente megújuló kollekciók jellemzik többek közt a Magentát. Ráadásul most új divatmárkát hoztak létre, melyben nőiességed új oldalát fedezheted fel!

Megérkezett a hazai divatélet élénk színfoltja, a Magenta kishúga, Cathy Smith. Jellemző rá, hogy trendi, fiatal, csajos és feltűnő. A márka élénkségét nem csak a folyamatosan frissülő, változatos kollekciók adják, hanem a bátran használt színek is jellemzők rá.

A Magenta csapata szezonról szezonra igyekszik mindig a legújabb divatirányzattal ötvözve készült modelljeivel meglepni meglévő és új vásárlóit. Igényes anyagok, letisztult vonalak, különleges grafikák, díszítések és a csapatmunka szerencsés ötvözete teszi termékeit különlegessé, hordhatóvá és feltűnővé.

Az energikus, fiatalos csapat kreatív ötleteitől vezérelve mutatkozik most be új márkájával fiatal vásárlóinak – Cathy Smith nevű termékeivel szeretné átadni egyfajta kultúráját az egyszerű, de mégis mutatós öltözködésnek.

A Magenta többi termékénél alacsonyabb árkategóriába tartozó Cathy Smith kollekció az idei nyár újdonsága. A márka a fiatalosan öltözködő, mégis igényes nőket szólítja meg, akik a megszokott Magenta minőséget keresik.

A 2009-es tavaszi nyári darabok között a rózsaszín, fehér és fekete színek meghatározók, így a nadrágok, rövid szoknyák és sortok, kényelmes nyári ruhák, csinos topok egymással tökéletesen kombinálhatók. A felsőket díszítő grafikák és minták teszik igazán egyedivé és fiatalossá a Cathy Smith ruhákat.

Ezek a termékek is a Westendben található üzletben vásárolhatók meg.

Nézd meg a Cathy Smith kollekciót a divatkatalógusban!