Louis Vuitton táska űrutazáshoz

Frissítve: 2009. jún. 4., 15:16 | Megtekintve: 3724

Szó szerint a Holdon jártak és örökre megváltoztatták a történelmet a Louis Vuitton júliusban megjelenő kampányának arcai.


A Louis Vuitton “Icare” nevű luxus utazótáskáját elképesztő távolságokat megjárt emberekkel népszerűsíti: a kampány arcai a most 79 éves Buzz Aldrin és két másik asztronauta, Sally Ride és Jim Lovell.

Az 1530 dolláros, LV monogrammos, laptop- és irattartóval felszerelt Icare táska nevének kiemelt jelentősége van. A modellt a görög mitológiai alak, Ikarusz után keresztelték el, aki a történet szerint a Naphoz túlságosan közel repülve lelte halálát. A Louis Vuitton szóvivője elmondta, ez azért különösen találó, mert az Apollo 11 program 40. évfordulója alkalmából készített kampányban olyan emberek szerepelnek, akik mindenki másnál közelebb kerültek a Naphoz.

A képeket Annie Leibovitz fotós készítette az 1969-ben holdsétát tett Aldrin-ról és két társáról. Júliustól láthatjuk majd a teljes kampányt a nevesebb magazinokban, addig a louisvuittonjourneys.com oldalon kaphatunk egy kis ízelítőt belőle.

A kampány beharangozó videója az asztronautákkal:

Nézd meg a táska kollekciót a divatkatalógusban!



Kapcsolódó márkák: Louis Vuitton


Ajánljuk még

Trend vagy hulladék? Louis Vuitton szemetes zsákjai

Szuperlapos anime állatkák a Vuitton-nál

Madonna és a Louis Vuitton frigye

Tömegcikké válik a Louis Vuitton?

Ismét Madonna a Louis Vuitton kampány arca

Divatszimbólum: Louis Vuitton táska

Louis Vuitton új nyári kollekciója

Top 5 legjobb divatbemutató 3 percben

Divatszimbólum: Chanel 2.55 táska


Kommentek