Tömegcikké válik a Louis Vuitton?

Frissítve: 2008. febr. 19., 14:20 | Megtekintve: 2693

A Louis Vuitton merész reklámkampányba kezdett – letűnt korok sztárjai utaznak a monogramos táskával.


A luxusmárkák közül egyedüliként, a Louis Vuitton már televízió reklámokban is népszerűsíti a brandet. A nemrég leforgatott 90 másodperces reklámfilm február 5-től fut világszerte a kábel- és műholdcsatornákon.

A divatcégek eddig is reklámozták például parfümjeiket tévében, de mindeddig nem volt példa arra, hogy egy luxusmárkát népszerűsítsenek tömegmédiumban. Jellemzően a felső tízezer által forgatott napilapokban, magazinokban találkozhatunk luxustermékekkel kapcsolatos hirdetésekkel. Ez nem véletlen, hiszen a divatcégek így gondoskodnak arról, hogy megőrizzék a brand exkluzivitását.

A Louis Vuitton marketingigazgatója minderről azt nyilatkozta, hogy a tévéreklámok miatt a márka arculata nem lesz olyan, mint egy tömegterméké.
A reklámfilmtől azt remélik, hogy ezen a felületen keresztül elérik az olyan gyorsan fejlődő térségek új gazdagjait is, mint például Kína vagy India.

A cég új marketingstratégiája nem csak új kommunikációs csatornák felé való nyitást jelent, de sajtóhirdetéseikben olyan letűnt korok sztárjai szerepelnek, mint Gorbacsov, Andre Agassi, Steffi Graf vagy Catherine Deneuve. Azért választották pont őket, mert személyükhöz szorosan kötődik az utazás, ami a Louis Vuitton reklámkampány fő üzenete.

Ajánljuk még :

Táskák a piactéren



Kapcsolódó márkák: Louis Vuitton


Ajánljuk még