Minden féláron az Ittierre-ben

Frissítve: 2009. jan. 29., 15:03 | Megtekintve: 2161

Csodásan indul az év, hiszen az Ittierre Designer Outlet-ben most minden, az aktuális szezonból megmaradt modellt hihetetlenül olcsón, 50% kedvezménnyel kaphatsz meg!


2009-ben teljesen megújul az Ittierre Designer Outlet, a neves tervezők, híres világmárkák szerelmeseinek kedvenc üzlete. Az újdonságokat egy nagyszabású akcióval vezetik be, ami mellett garantáltan nem tudsz elmenni szó nélkül: az aktuális szezon minden darabja január 26-tól 50%-os kedvezménnyel kapható!

De nem csak az akció miatt érdemes most benézni az üzletbe – a kedvezményes darabok mellett az új kollekcióból is találhatsz ízelítőt, ami egy-két héten belül a webáruházba is felkerül és megtekinthető lesz. Mivel minden darab teljesen egyedi, nem árt sietni a vásárlással! Ha sikerült megszerezned a kiválasztott modellt, az garantáltan nem jön veled szembe az utcán. Ráadásul mostantól akár munkahelyi, üzleti ruhatáradat is színesítheted az Ittierre-ből, ahol öltönyöket vagy kosztümöket is beszerezhetsz magadnak, akár rendelésre is.

Fontos újdonság még, hogy az árukészlet az újévben hetente fog frissülni, az eddig is gazdag kínálat pedig tovább bővül. Ennek első jele, hogy az újonnan beszerzett ruháid mellé sokkal több kiegészítőből válogathatsz, szélesebb sál-sapka, kesztyű, cipő, fehérnemű, táska, öv, napszemüveg, pénztárca választékkal várnak.

Mivel a nagy érdeklődésre tekintettel az Ittierre gondol az egyéni igényekre, kéréseiddel vagy az épp aktuális árukészletet meghaladó elképzeléseiddel nyugodtan fordulj hozzájuk, kérésedet megpróbálják 1-2 hét alatt teljesíteni.

Akár egyedi elképzelésed van, akár az 50%-nak nem tudsz ellenállni, és a MOM parknál jársz, ugorj be hozzájuk, pontos cím itt.

Kellemes akciózást!



Kapcsolódó üzletek: Ittierre Designer Outlet - Budapest, XII. kerület


Ajánljuk még

"Ha tetszik, az árban megegyezünk!"

Udvaribolond árért királyi designer öltözet!

A stílusnál nincs jobb ajándék!

Ittierre Gazdaságpolitika a 2010-es divatévben

Ahonnan LL Junior és más sztárok öltöznek

Te elhiszed ezt az akciót?

Őszi vásár és karácsonyi készülődés a Designer Outlet-ben

Karácsonyi ajándékok az Ittierre-től

Lépj be a designer mennyországba!