Szex és New York a Marks & Spencerben

Frissítve: 2008. okt. 30., 15:02 | Megtekintve: 6505

Mostantól te is megvalósíthatod öltözködésedben a Szex és New York szereplőinek stílusát - a napokban kerül a hazai Marks & Spencer üzletekbe Patricia Field divattervező új exkluzív kollekciója.


A Marks & Spencer október végén dobja piacra Patricia Field, a világhírű designer és stylist kollekcióját, aki a Szex és New York mellett az Ugly Betty és az Ördög Pradat visel divatvilágának megteremtéséért is felelős. A Szex és New York-ból ismert stílus végre a világ más városaiban élő divatkövetők számára is elérhető közelségbe kerül, hiszen a Marks & Spencer szinte valamennyi partner országában árusítja a Patricia Field által megálmodott ruhákat.

Az utánozhatatlanul egyedi kollekció minden darabját – ruhák, nadrágok, szoknyák, felsők, kiegészítők – a magas minőség, különleges szabásvonalak és egyedi alapanyagok, selymek, jerseyek, szaténok, határozzák meg. Az exkluzív választékot a hozzáillő kiegészítők teszik még izgalmasabbá.

Budapesten október végétől az Aréna Plaza, Mammut II. és a Westend City Center -ben található márkaboltokban kaphatók a különleges stílusú darabok. Aki imádja a Szex és New York stílusát, az siessen a Marks & Spencer üzletekbe, hiszen a 35 darabos kollekciót limitált számban gyártották le!



Kapcsolódó márkák: Marks & Spencer

Kapcsolódó üzletek: Marks & Spencer - Westend, Marks & Spencer - Mammut II., Marks & Spencer - Arena Plaza


Ajánljuk még

Lovaggá ütik a divat nagyjait

Friss tavaszi ékszerkínálat

Téged is érint a vanity sizing. Ismered?

Hatalmas divatszentély nyitását várjuk Budán

Újra divathetek az Arena Plaza-ban

Miért jó outletben vásárolni?

Ilyen szuper lesz az Arena Divathetek!

Akciófigyelő: Rengeteg leárazás!

Elindultak az őszi divathetek az Allee-ban!