Elindultak az őszi divathetek az Allee-ban!

Frissítve: 2011. okt. 10., 13:12 | Megtekintve: 2171

Zajos sikert aratott az Allee Bevásárlóközpont divatbemutató-sorozatának első előadása pénteken. Ha nem láttad, a többiről te se maradj le!


A látványos show-műsor a legújabb trendeket és stílusirányzatokat elevenítette meg a zene világán keresztül. A rock, a pop, az R&B, a diszkó, a rap, az elektro, az alternatív, a punk és a latin zene karakteres divattrendjei fergeteges kavalkádot alkotva jelentek meg a kifutón és a színpadon.

A produkció megálmodói, Lukács Gabi és Lakatos Márk, a legkülönbözőbb irányzatok és stílusok bemutatásával emelték színpadra a mai multikulturális divat és zene jellemzőit. Nem volt hiány akrobatikus látványosságban sem, hiszen a nézők elbűvölten tekintettek a 10 méter magasan bemutatott légtornász produkcióra, de zajos sikert arattak a színpadon megelevenedő Prince, Michael Jackson, Lady Gaga, vagy a finálét uraló Madonna által inspirált kreációk is.

A divatbemutatókon látható ruhákat és márkákat az Allee Bevásárlóközpont alábbi üzleteiben bárki megvásárolhatja: C&A, Griff Collection, Van Graaf, MArks&Spencer, Jackpot, Cottonfield, Levis, Gas, Attitude, Mayo Chix, Spazio Milano, J. Press, Element’s Fashion, Intersport, Champion, Legends, Art’z Modell  

Időpontok

Az ingyenesen megtekinthető divatbemutatók időpontjai:

október 7. 16h 18h  
október 8. 14h 16h 18h
október 9. 14h 15.30h 17h
október 14. 16h 18h  
október 15. 14h 16h 18h
október 16. 14h 15.30h 17h

Nyerj utat Londonba!

A divatbemutatók megtekintése mellett egy valódi londoni koncertélményben is részesülhet az a szerencsés vásárló, aki 2011. október 1. és 31. között legalább 5000 Ft értékben vásárol és a pénztárnál kapott kupont bedobja kitöltve az 1. emeleten elhelyezett óriás gyűjtőládába, így biztosítva részvételét a „Nyerj utazást Londonba kedvenc előadód koncertjére” című nyereménysorsoláson. A nyertes 2 éjszakás, 2 személyes londoni utazás kap 2 fő részére szóló belépőjeggyel egy általa választott előadó koncertjére.



Ajánljuk még


Kommentek

Kriszti – 2011. okt. 14., 17:57

Zsófi volt már ilyen divathét az allee-ban, úgyhogy előreláthatóan lesz is még, max télen, vagy tavasszal. :) Mert hát ezek eléggé szezonálisak. De ha majd teheted nézd meg, nekem nagyon szoktak tetszeni. :)


Zsófi – 2011. okt. 14., 17:44

Jók ezek a zenés táncos divat show-k, képek alapján elég komoly cuccokban lehettek! :)
Jó lett volna megnézni, de sajnos nem vagyok Bp-n hétvégén. Remélem lesz még ilyen később is. :)


Timy – 2011. okt. 14., 17:16

Nagyon tetszett a divatbemutató. Teljesen véletlenül sikerült megnéznem, csak beugrottam az Allee-ba hogy ebédet vegyek magamnak, és ott ragadtam, nem is tudtam hogy lesz. :) De jó tudni, hogy lesz még, megnézem a következőt is. :)


Nem lehet kommentelni.