Óda Evelynhez és a 19. századhoz

Frissítve: 2008. máj. 13., 17:04 | Megtekintve: 4167

A Twenty8Twelve tavaszi-nyári kollekciójával a brit divatikon Sienna Miller ismét valami nagyon különlegeset alkotott.


Megérkezett Sienna Miller és húga Savannah húga közös márkájának, a Twenty8Twelve 2008 tavaszi-nyári kollekciója. A legjobban öltözködő, egyedi stílusú hírességek között számon tartott Sienna és sikeres divattervezőként ismert testvére ezúttal is különleges díszítéseket és apró képeket rejtettek el minden egyes darabon, hogy még személyesebbé tegyék alkotásaikat.

Az “Óda Evelynhez” nevet viselő kollekció a 19. század meghatározó nőalakjainak öltözködésére koncentrál, ihletet merítve a színház, zene, irodalom, fényképészet és más művészetek alkotásaiból. A különböző darabok megidézik az 1920-as évek párizsi művészvilágát és éjszakai életét bemutató színdarabokat, az Amerika déli államaiban élő munkásosztályról készült fotóriportokat és a korabeli fehérnemű divatot is.

A 2007-es „A lázadás antológiája” fantázianevet viselő őszi-téli kollekcióban David Cooper művész és divattervező segédkezett, az idei darabok különleges atmoszféráját pedig Chris Roantree festőművész és egyetemi professzor álmodta meg.
A darabok sajnos egyelőre csak a londoni Twenty8Twelve márkaboltban vásárolhatók meg, de – a tavalyi kollekcióhoz hasonlóan – hamarosan más üzletekben és webáruházakban is felbukkannak majd.

Ajánljuk még:
h3. Kiegészítők a piactéren



Kapcsolódó márkák: Twenty8Twelve


Ajánljuk még

9 sztár, akik divattervezői babérokra törnek

Az 5 legstílusosabb sztár 2008-ban

A lázadás antológiája

Szokatlan arcot választott Balenciaga

Trendi pumák golfütővel

6 sztár, aki imádja a Nike-t!

Katie Holmes és Armani 2010-ig együtt

3 ékszer kollekció a sztároktól

Cruz testvérek és Mango újratöltve