3 ékszer kollekció a sztároktól

Frissítve: 2008. máj. 7., 14:46 | Megtekintve: 5063

2008-ban is folytatódik a hírességek által tervezett viseletek dömpingje, ezúttal viszont ruhák helyett a sztárok személyiségét tükröző ékszerekre vetünk egy pillantást.


Tori Spelling 5 éve nyitott egy luxus butikot, de csak tavaly júliusban indította útjára saját tervezésű ékszer kollekcióját,
amely az idei újdonságokkal együtt már több, mint 70 darabos gyűjteménnyé fejlődött. A Tori Spelling Collection for HSN névre hallgató nyakláncok, karkötők, fülbevalók, medálok célja, hogy „kiegészítsék az összképet és növeljék viselőjük önbizalmát”. Ráadásul a vásárlók az alacsony árnak is örülhetnek, hiszen „nem kell kirabolniuk egyetlen bankot sem annak érdekében, hogy elegáns ékszereket viselhessenek”.

Az Open Hearts by Jane Seymour elnevezésű kollekció tervezője színésznőként, festőként és lakberendezőként is kipróbálta már magát. Filozófiája szerint „a mások felé nyitott szív mindig összeforr” és minden művészi munkájában saját tervezésű design elemekkel próbálja ezt kifejezésre juttatni. A két összeforrt szívecskét ábrázoló medálok, ezüst gyűrűk, csillogó fülbevalók gyártója a Kay Jewelers. Az exkluzív kollekció 2008 májusától már megvásárolható.

Michelle Trachtenberg tinisztárként elsősorban fiatal lányoknak ajánlja egyedi ékszereit. A gyerekként híressé vált színésznő saját blogján rengeteget megtudhatunk a Bella Veritas (szép igazság) fantázia nevű kollekcióról, az őt legjobban inspiráló trendekről és divattal kapcsolatos meglátásairól. A Bella Veritas kollekció darabjai mind féldrágakövekből készültek, és többségük felbukkan Michelle sorozata, a Gossip Girl egyes részeiben.

Ajánljuk még:
h3. Ékszerek a piactéren



Ajánljuk még


Kommentek