A SPAR segít megalkotni az intelligens konyhát!

Frissítve: 2015. nov. 29., 22:41 | Megtekintve: 155892

Az újabb hűségakció segítségével konyháját olyan eszközökkel szerelheti fel, amelyek új távlatokat nyitnak majd az otthoni sütés-főzésben.


A kedves olvasó, amennyiben gyakran megfordul a SPAR üzleteiben, bizonyára már találkozott a frissességéről és minőségéről nevezetes élelmiszer-üzletlánc újabb és újabb pontgyűjtő akcióival.

Jó a profi a háznál

„Gyűjtse a pontot vásárlásaival, és jusson hozzá kedvezményesen… „ a mihez is? A SPAR-nál az ilyen programokat mindig megelőzi a vásárlói igények gondos felmérése, és a hagyományosan magas minőségi követelmények alapján való szűrés. Így esett most a választás a konyhai eszközök szakértőjére, a WMF ProfiSelect termékcsaládra.

A digitális mérlegtől a gyermek evőeszközig

Nem először. A világhírű WMF márka már szinte hazajön a SPAR-ba, hisz immár ez a harmadik hűségakció a két márka együttműködésében. De lássuk, miért is érdemes a pontokat belekezdeni a pontgyűjtésbe: az élelmiszerlánc üzleteiben a következő hetekben a WMF speciális tároló- és sütőedényeitől, konyhai eszközök egész arzenáljától, a minőségi bot és kézi mixereken át, a digitális mérlegen, speciális hámozó késeken, keverőtálakon keresztül egészen a (SuperShop pontokért kapható!) gyermek evőeszközökig bezárólag mindent beszerezhetünk, ami egy intelligens konyhához hozzá tartozik.

Egészen márciusig gyűjthetünk!

Nem kell mást tennünk, mint gyűjteni az 1.000 Ft vásárlás után járó pontokat, majd azokat beváltani a kiválasztott termékre, termékekre. Ha ügyesek vagyunk, akár 68%-os kedvezménnyel megvásárolhatjuk a prémium minőségű WMF termékek egyikét. A hűségprogram 2015. november 5-től egészen 2016. március 9-ig tart. Ez a pár hónap elegendő idő arra, hogy a konyhánkat felszereljük igazán okos eszközökkel.Ajánljuk még

Fürödhetünk a kedvezményekben!

Húzz zoknit nőtársaid érdekében!

Marie Claire sminktanácsadó iPhonera

Hordható designer hotelek - 1.

A magyar lány, akinek ruhái újrafestik a világot - TIMARCS

Neked is nagy a feneked?

Victoria Beckham ruhátlanul segít a rákbetegeknek

Szexi alsógatyát a pasidra!

Rettegő divattervezők a monitor előtt