Húzz zoknit nőtársaid érdekében!

Frissítve: 2010. febr. 28., 09:41 | Megtekintve: 2167

Vegyél egy zoknit te is! Az „Összefogás Zokni” elnevezésű kampány azért indult, hogy minél több nő megismerkedjen a mellrák tüneteivel. Rengeteg sztár is csatlakozott a kezdeményezéshez.


2009-ben több mint húszezer darab összefogás zoknit értékesítettek a SPAR üzleteiben. Ennyi háztartásba, s remélhetőleg ennél sokkal több nőhöz jutott el a mellrák megelőzésének fontosságát és az önvizsgálatot bemutató tájékoztató füzet. Az elmúlt év során több híresség is csatlakozott a kezdeményezéshez.

Székesfehérváron Oroszlán Szonja, Óbudán Galambos Erzsi és Ungár Anikó, Kispesten Sebestyén Márta és Csomor Csilla, Debrecenben Ráckevei Anna és Körtvélyes Éva, Nyíregyházán Sütő Enikő és Tallós Rita, Szombathelyen pedig Dobó Kata mutatta be a terméket és buzdította a vásárlókat.

Az Összefogás Zokni

Kifejezetten az Egészség Hídja Összefogás támogatására készült az „Összefogás zokni”. Mindegyiken megtalálható az Összefogás szimbóluma. Pamut és kevert szálas alapanyagból, kényelmes orrlezárással készült zoknikról van szó, melyek sport változatai sarok- és orrerősítettek. A hölgyeknek kifejlesztett sport-, boka- és titokzoknik négy különböző színben készülnek (fehér, rózsaszín, szürke és fekete).

A jótékony célú zoknikat az ország INTERSPAR áruházaiban lehet megvásárolni február 4-től.



Ajánljuk még