Penelope Cruz ruhái a szekrényedben

Frissítve: 2007. okt. 25., 00:51 | Megtekintve: 3319

2007. szeptember 16.-án debütált az a 31 darabos, szexis és egyedülálló őszi-téli kollekció, melyet Penelope és Monica Cruz tervezett a Mango számára.


A testvérpár a japán Samantha Thavasa számára már korábban is tervezett táskákat és ékszereket, a ruhák világába azonban most tették első kitérőjüket.

Saját elmondásuk szerint a spanyol színésznő és húga már gyermekkoruk óta készültek erre a lépésre, mindeddig az tartotta vissza őket, hogy sosem sikerült megtalálniuk a megfelelő kivitelező céget. Inspirációként saját ruhatáruk vintage stílusú darabjait, a vörös szőnyeg csillogását és gyermekkori álmaikat idézték fel.

A divatvilág véleménye szerint a ruhadarabokat élmény hordani, egy nem hollywoodi gázsiból élő átlagember is megengedheti őket magának. A kollekció kínálata széles, nagyszabású, sokoldalúbb mint a a Mango legutóbbi, Milla Jovovich által tervezett tavaszi-nyári ruhái.

A darabokat népszerűsítő kampány reklámarcai természetesen maguk a Cruz testvérek, a gyönyörű fotókat pedig az elismert divatfotósnak, Nico Bustos-nak köszönhetjük.Kapcsolódó márkák: Mango


Ajánljuk még

A mindig friss Mango

9 sztár, akik divattervezői babérokra törnek

A Cruz testvérek legújabb kollekciója

Cruz testvérek és Mango újratöltve

Szexis, vadóc szőkeként villant Scarlett Johansson

Mangot kapnak tavasszal a pasik

Így készülnek Rykiel kötött ruhái

Nü by staff Luxury - extrém karácsonyi kollekció

2in1 - A magyar divatmárka, ami külföldi is lehetne