Puma táska + táska blog

Megérkezett a Puma új, kifinomult sporttáskája

Frissítve: 2008. okt. 10., 13:19 | Megtekintve: 2652

Ha nem elégszel meg egy igazi, sportos különlegességnél kevesebbel és szereted a divatos, kifinomult hatású sporttáskákat, akkor biztosan az új Uni Grip Bag-et fogod választani.

Megérkezett Magyarországra a PUMA őszi újdonsága! A többcélú, bélelt Uni Grip Bag fantázianevű táska, amelyet úgy terveztek, hogy passzoljon a fényes Cell Meio Metallic Croc edzőcipőhöz, magáért beszél.

A táska fő és belső zsebeinek cipzárát antikszerű, arany fémgyűrűk díszítik, a fényes külső részt pedig szövetből készült fülek ellensúlyozzák. Az állítható és levehető, szintén szövet vállszíj és annak antik arany fémdíszei révén a táska divatos és kifinomult hatást kelt.

A Uni Grip Bag megvásárolható a Puma márkaboltokban. Ára 24.990 Ft.



Itt a szó szerint egyedülálló Reality Bag

Frissítve: 2008. júl. 2., 16:17 | Megtekintve: 3097

Magyarországra egyetlen darab érkezett a Puma különleges és izgalmas, Reality Bag névre keresztelt luxus táskájából.

A legyártott 1000 darab Reality Bag táskát a művészet hordozójaként alkották. A Serpentine Gallery igazgatói felkérték John Armleder képzőművészt, hogy biztosítsa a rá jellemző, agyat ábrázoló formatervet, amelyben pozitív és negatív bőrmotívumok dominálnak. A táskához tartozik még egy egyedülálló öntött talp ezüstkrómozással, amely kiegészíti a luxusszínvonalú, fémhatású bőr felsőrészt.

A táska eredeti tartalmát is Armleder alkotta meg úgy, hogy felkérte John Tremblay és Philippe Decrauzat képzőművészt, hogy egészítsék ki a Reality Bag táskát. Tremblay megalkotott egy stencilmintát, amellyel bárhol létre lehet hozni egy saját John Tremblay festményt. Philippe Decrauzat selyemkendőt kreált, amelynek egyik oldalára modernista tapétáinak egyikét nyomtatták. Armleder emellett egy agyat ábrázoló függőt és speciális jegyzettömböt is alkotott.
A Puma minden eladott táska árából 100 dollárral támogatja a Serpentine Gallery oktatási és közcélú programját.

A Magyarországra érkezett egyetlen darab a Puma Concept Store-ban, a Fashion Streeten érhető el. Ára: 236 930 forint.

Ajánljuk még:
h3. Hazai Puma üzletek


Limitált számú Puma táska

Frissítve: 2008. márc. 4., 16:37 | Megtekintve: 11312

A régi kaptafát elhagyva most különleges, luxus kézitáskát dob piacra a Puma, amely Lydia Hearst modell divattervezői tehetségét mutatja meg.

Lydia Hearst amerikai modell és divatikon, a fordulatos emberrablási ügyéről elhíresült Patricia Hearst lánya és William Randolph Hearst médiamogul dédunokája. 2007-ben a Michael Awards díjkiosztón megválasztották az Év Modelljének, mivel már legelső munkájával az olasz Vogue címlapjára került.
A Pumával már korábban is együtt dolgozott a French 77 kollekciót bemutató, Az utolsó playboyok Pumát hordanak fantázianevű exkluzív album modelljeként, és a jövő szintén tartogat számára a márkával közös projekteket. Többek között egy sportruházati kollekció megtervezésére is felkérték.

“Imádom a divatot, imádom a művészetet és ennek a táskának a megtervezése hihetetlen lehetőség volt számomra, hogy valóra váltsam saját elképzeléseimet”- nyilatkozta Lydia, aki először próbálta ki magát a tervezőasztalnál, de máris nagy sikert aratott.

A most boltokba kerülő Puma Lydia Holiday Bag csak korlátozott számban lesz kapható, ezzel is tükrözve tervezője fényűző, de játékos stílusát. Itthon a Fashion Street-en található Puma márkaboltban (Bp. V., Deák Ferenc utca 19.) kell keresnünk a különleges táskát, ami 34.990 Ft-os áron kerül forgalomba.

Ajánljuk még:
h3. Táskák a piactéren