Puma divatmárka + táska blog

Limitált számú Puma táska

Frissítve: 2008. márc. 4., 16:37 | Megtekintve: 11312

A régi kaptafát elhagyva most különleges, luxus kézitáskát dob piacra a Puma, amely Lydia Hearst modell divattervezői tehetségét mutatja meg.

Lydia Hearst amerikai modell és divatikon, a fordulatos emberrablási ügyéről elhíresült Patricia Hearst lánya és William Randolph Hearst médiamogul dédunokája. 2007-ben a Michael Awards díjkiosztón megválasztották az Év Modelljének, mivel már legelső munkájával az olasz Vogue címlapjára került.
A Pumával már korábban is együtt dolgozott a French 77 kollekciót bemutató, Az utolsó playboyok Pumát hordanak fantázianevű exkluzív album modelljeként, és a jövő szintén tartogat számára a márkával közös projekteket. Többek között egy sportruházati kollekció megtervezésére is felkérték.

“Imádom a divatot, imádom a művészetet és ennek a táskának a megtervezése hihetetlen lehetőség volt számomra, hogy valóra váltsam saját elképzeléseimet”- nyilatkozta Lydia, aki először próbálta ki magát a tervezőasztalnál, de máris nagy sikert aratott.

A most boltokba kerülő Puma Lydia Holiday Bag csak korlátozott számban lesz kapható, ezzel is tükrözve tervezője fényűző, de játékos stílusát. Itthon a Fashion Street-en található Puma márkaboltban (Bp. V., Deák Ferenc utca 19.) kell keresnünk a különleges táskát, ami 34.990 Ft-os áron kerül forgalomba.

Ajánljuk még:
h3. Táskák a piactéren